Ματσιούλις: «Πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό!»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της ΑΕΚ θεωρεί πως η απουσία του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα, το κάνει περισσότερο ενδιαφέρον.

Ο Γιόνας Ματσιούλις θα επιστρέψει του χρόνου για λογαριασμό της ΑΕΚ, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο πρωτάθλημα της Basket League εξαιτίας της απουσίας του Ολυμπιακού από αυτό…

«Δεν θα είναι παράξενο. Θα υπάρξουν περισσότερα κίνητρα για όλες τις υπόλοιπες ομάδες, επειδή γνωρίζουν ότι υπάρχει η ευκαιρία να φτάσουν στον τελικό. Προηγουμένως, όλοι ήξεραν ότι δεν ήταν έτσι. Θα είναι πιο πολύ ενδιαφέρον τώρα», είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της έναρξης του προπονητικού καμπ της Εθνικής ομάδας της Λιθουανίας, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να ανανεώσει με την ΑΕΚ.

«Έμεινα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους: Οικογένεια, καλό κλαμπ, κούραση από τις συνεχείς μεταγραφές, ωραία πόλη. Η σεζόν δεν πήγε καλά λόγω τραυματισμών. Όλα τα άλλα όμως ήταν σούπερ. Η ιατρική περίθαλψη ήταν πολύ καλή, διότι έκανα όλη την αποκατάσταση με το ιατρικό προσωπικό της ΑΕΚ. Όλα ήταν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Δεν είχα λόγους για να φύγω».

Πηγή: Eurohoops.net

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com