Γιαννακόπουλος: «Μακάρι να δούμε τον Ολυμπιακό στα επόμενα τουρνουά!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όσα συνέβησαν στη πρώτη μέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και εξέφρασε την επιθυμία του να δει και τον Ολυμπιακό στα φιλικά παιχνίδια των επόμενων ετών!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όσα συνέβησαν στη πρώτη μέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και εξέφρασε την επιθυμία του να δει και τον Ολυμπιακό στα φιλικά παιχνίδια των επόμενων ετών!

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για την πρώτη ημέρα του τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του, Παύλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να λαμβάνει μέρος στις διοργανώσεις των επόμενων ετών.

«Θέλαμε να είναι σίγουρα η Μακάμπι, με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, ως οικογένεια και ως ομάδες. Θέλαμε να έχουμε την Φενέρ λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα ήταν ιδανικό να ήταν ο Ολυμπιακός, μακάρι να το δούμε αυτό στο μέλλον», ανέφερε ο ηγέτης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Σχετικά με τον χαρακτήρα του Παύλου Γιαννακόπουλου, ανέφερε: «Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία. Να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπάλους και να εμπνέεις τον σεβασμό. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος βλέποντας όλο τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

«Κάτι όμορφο για το Final Four του 2020»
Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως η Euroleague θέλει να ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το Final Four του 2020, το οποίο μπορεί να διεξαχθεί στην Αθήνα αλλά όχι στο ΟΑΚΑ!

«Συζητιέται έντονα, υπάρχει διάθεση, μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ το γήπεδο. Αλλά θα μου επιτρέψετε να μην πω, υπάρχει η σκέψη για κάτι πολύ όμορφο».

Σε ότι αφορά την σχέση του με την Eurolegaue, o ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε: «Λάθη πάντα γίνονται, υπήρξαν λάθος αντιδράσεις. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, τα αφήσαμε πίσω και προχωράμε».

Τέλος, ο Γιαννακόπουλος στάθηκε και σε όσα έχει δει μέχρι στιγμής σε αγωνιστικό επίπεδο από του πρωταθλητές Ελλάδας, λέγοντας: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα που έχει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι το τέλος».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση