Μάικ Τζέιμς: «Θέλω να είμαι πόιντ γκαρντ και ηγέτης, αλλά στον Παναθηναϊκό…»

Ο Μαίκ Τζέιμς ήταν αποκαλυπτικός και στο τρίτο μέρος της συνέντευξης στο επίσημο σάιτ της νέας του ομάδας, Αρμάνι Μιλάνο, στο οποίο αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, στον ρόλο που είχε στον Παναθηναϊκό!

Ο Μαίκ Τζέιμς ήταν αποκαλυπτικός και στο τρίτο μέρος της συνέντευξης στο επίσημο σάιτ της νέας του ομάδας, Αρμάνι Μιλάνο, στο οποίο αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, στον ρόλο που είχε στον Παναθηναϊκό!

«Μου άρεσε η ιδέα να έρθω εδώ, στο Μιλάνο. Ήθελα να παραμείνω στην Euroleague, θεωρώ πως η διετία που πέρασα στον Παναθηναϊκό, μία καλή ομάδα με μεγάλες προσδοκίες, με τοποθέτησε ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Ήθελα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπου θα ήμουν το κεντρικό σημείο, ο ηγέτης, αυτός που θα βγει μπροστά στα δύσκολα. Στον Παναθηναϊκό υπήρχαν παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Σίνγκλετον και ο Γκιστ. Εδώ θέλω να δω πόσο μακριά μπορώ να οδηγήσω την ομάδα, έχοντας τις περισσότερες ευθύνες».

Σχετικά με τα άσχημα αποτελέσματα της Αρμάνι στην Ευρωλίγκα, ο Τζέιμς ανέφερε: «Πιστεύω πως η νίκη είναι θέμα νοοτροπίας. Η Αρμάνι είχε καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια, με ταλαντούχους παίκτες υψηλού επιπέδου. Η χημεία ήταν ένα ζήτημα, αλλά το βασικό είναι η νοοτροπία. Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που απλά απαγορεύεται να χάσεις. Στον Παναθηναϊκό ξέραμε ότι υπήρχαν παιχνίδια που δεν πρέπει να χάσουμε, αυτή ήταν η προσέγγιση και η νοοτροπία».

Τέλος, ο Τζέιμς αναφέρθηκε στην θέση και τον ρόλο που του αρέσει να έχει: «Είμαι παίκτης. Μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα στο παρκέ. Πολλοί επικεντρώνονται στο σκοράρισμα, αλλά μπορώ να αναπτυχθώ και σε άλλους τομείς. Θέλω να δείξω περισσότερα πράγματα φέτος. Ο φυσικός μου ρόλος είναι σε θέση πόιντ γκαρντ. Την περσινή σεζόν ήρθα στη μέση της χρονιάς στον Παναθηναϊκό και με τοποθέτησαν δίπλα στον Καλάθη. Αλλά όλες τις άλλες χρονιές έπαιζα σε θέση πόιντ γκαρντ. Αυτή είναι η φυσική μου θέση, νιώθω άνετα εκεί».

Δείτε και τα άλλα δύο μέρη της συνέντευξης του Μάικ Τζέιμς στο επίσημο site της Αρμάνι Μιλάνο.

Πηγή: allstarbasket.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση