Μαχμούτογλου: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιδράσει, συγκέντρωση για 40 λεπτά»

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/1, 21:30) για την 18η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στην αντίδραση που θέλει να βγάλει η ομάδα του.

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/1, 21:30) για την 18η αγωνιστική της EuroLeague στάθηκε στην αντίδραση που θέλει να βγάλει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περάσαμε μια περίοδο που ήμασταν μακριά από τα αποτελέσματα που θέλαμε στην Euroleague. Η επίδοσή μας στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις ήταν ιδιαίτερα απογοητευτική. Αλλά μετά από αυτό, μαζευτήκαμε ως ομάδα και δείξαμε πολύ καλύτερη αντίδραση στο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα.

Ξέρουμε ότι πρέπει να εκτελεστούμε πολύ καλύτερα αμυντικά και να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Αυτά θα προσπαθήσουμε να τα δείξουμε ξανά στο γήπεδο ξεκινώντας από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ούτε ο αντίπαλος μας κάνει καλή σεζόν, αλλά έχει ποιοτικό ρόστερ.

Θα θέλουν επίσης να δείξουν την αντίδρασή τους μπροστά στους οπαδούς τους. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για 40 λεπτά και να δείξουμε τι έχουμε δουλέψει. Γνωρίζουμε τη σημασία αυτής της διπλής εβδομάδας για εμάς και θέλουμε να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης