Λώτσος για Βεζένκοφ: «Τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός»

Ο μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, δήλωσε ότι για τον πελάτη του είχε εκφράσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός.

Ο μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, δήλωσε ότι για τον πελάτη του είχε εκφράσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν γινόταν να προχωρήσει το deal λόγω του Ντίνου Μήτογλου.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92.8 ο εκπρόσωπος του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της μεταγραφής του νεαρού φόργουορντ στον Ολυμπιακό, την επιλογή της Μπαρτσελόνα, καθώς και τον λόγο που ενώ ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον για τον πελάτη του δεν μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεση. Ο λόγος; Η παρουσία ενός άλλου πελάτη του στους πράσινους, του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον νυν παίκτη του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Αρχικά υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένο εξάλλου ότι δύο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα κοιτάξουν συγκεκριμένους παίκτες. Θέλω να είμαι ευθύς. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ο Ντίνος Μήτογλου, ένα ακόμη παιδί το οποίο σημείωσε τρομερή πρόοδο. Νομίζω ότι κανένα από τα δύο παιδιά δε θα ήθελε – και βάζω εισαγωγικά – να πέσει ο ένας στον άλλον.

Αυτό το είχα ξεκαθαρίσει από νωρίς στον Παναθηναϊκό. Δεν θα ήταν fair στην προσπάθεια των δύο παιδιών. Πλέον ο ένας έχει την ευκαιρία μέσω του Ολυμπιακού και ο άλλος μέσω του Παναθηναϊκού να δείξουν ότι είναι σπουδαία φόργουορντ και ότι στα επόμενα χρόνια μπορούν να κοιτάξουν και πέρα από την Ευρώπη”.

Ακολούθως ο γνωστός μάνατζερ δήλωσε: “Ο Αλέξανδρος είναι κοντά μου από μικρό παιδί. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Πήγε στον Ολυμπιακό και αυτή η συνεργασία είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν, γιατί δυστυχώς τα πράγματα δεν του πήγαν καλά στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι (στην Μπαρτσελόνα) μπλέχτηκε σε συγκυρίες και αδικήθηκε πάρα πολύ. Είμαι άνθρωπος ο οποίος πάντα όταν κάτι δεν πάει καλά κοιτάζω την ευθύνη και των δύο. Στην προκειμένη περίπτωση ο Αλέξανδρος δεν έκανε λάθος, πάντα ήταν υπέρ του δέοντος σωστός σε όλα του.

Στην παρουσία του στην προπόνηση, στην ομάδα, στην απόδοσή του. Για κάποιον λόγο και δίχως να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες θεωρώ ότι αδικήθηκε κι αυτό θα φανεί από την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή έγινε υπό τις ευλογίες του Ντέβιντ Μπλατ και πιστεύω ότι ο Αλέξανδρος θα αποδείξει γιατί θεωρείται σπουδαίο ταλέντο στην Ευρώπη”.

Αναφερόμενος τέλος στον ρόλο του Ντέιβιντ Μπλατ στην απόφαση του Βεζένκοφ, τόνισε: “Η παρουσία του Μπλατ έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Ασχέτων των χρημάτων, ο Αλέξανδρος έπρεπε να πάει σ’ ένα τέλειο (αγωνιστικά) περιβάλλον κι έτσι πήγε στον Ολυμπιακό. Μίλησε με τον Μπλατ και μετά την τελευταία συνομιλία μαζί του, ο Μπλατ μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι υπολόγιζε να πάρει κάποια πράγματα από τον Αλέξανδρο αλλά όσο περισσότερο τον γνωρίζει τόσο περισσότερο πιστεύει σ’ αυτήν τη μεταγραφή”.

Πηγή: Sport 24

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση