Λοτζέσκι: “Είμαστε διψασμένοι κι έτοιμοι για το Game 5”

Ο Ματ Λοτζέσκι επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο ΣΕΦ και υπογράμμισε ότι η δίψα και η ετοιμότητα θα κάνουν τη διαφορά στον τελικό του ΟΑΚΑ που θα κρίνει τα πάντα. Η διαιτησία και τα σημεία-κλειδιά.

Ο Ματ Λοτζέσκι επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο ΣΕΦ και υπογράμμισε ότι η δίψα και η ετοιμότητα θα κάνουν τη διαφορά στον τελικό του ΟΑΚΑ που θα κρίνει τα πάντα. Η διαιτησία και τα σημεία-κλειδιά.

Ο Παναθηναϊκός δεν τελείωσε τη σειρά των τελικών στο ΣΕΦ, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και πλέον όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ (17/6, 19:00) στον τελικό των τελικών, που θα κρίνει το πρωτάθλημα, με τον Ματ Λοτζέσκι να στέκεται σε αυτά που δεν έκανε καλά η ομάδα του στον τέταρτο τελικό.

“Δείξαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αρχίσαμε άσχημα, κάποια μειώσαμε στους τρεις και μετά μείναμε ξανά πίσω. Δεν πρέπει να γίνει ξανά έτσι”, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία: “Οι διαιτητές έδειξαν διαφορετικά κριτήρια κι εμείς κάναμε το λάθος να μην προσαρμοστούμε σε αυτό. Κάναμε σε πολλές περιπτώσεις φάουλ που δεν έπρεπε και τους δώσαμε βολές”.

Οσο για τα σημεία-κλειδιά: “Κάθε φορά που σκοράραμε με τρίποντο, ο Ολυμπιακός απαντούσε με τον ίδιο τρόπο ή με λέι απ. Αναμφίβολα η άμυνα ήταν το πρόβλημα για εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί”.

Τι πρέπει να κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη-τίτλο στο σπίτι του; “Πρέπει να είμαστε πολύ διαφορετικοί σε θέμα ενέργειας, να αρχίσουμε καλύτερα το παιχνίδι, καλύτερα αμυντικά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ολοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Εχουμε πολλά παιδιά που έχουν θητεία στην Ελλάδα και ξέρουν πώς να ανταποκριθούν σε τέτοια παιχνίδια.

Δεν ανησυχώ για την εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά για τη δική μας και πώς πρέπει να αντιδράσουμε. Είχαμε αντιδράσει καλά και μετά το Game 1 που χάσαμε κι αυτό πρέπει να είναι οδηγός μας. Να είμαστε έτοιμοι και διψασμένοι, όπως διψασμένοι θα έρθουν κι αυτοί. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι”.

Ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ ήταν εξ αυτών που ηγήθηκαν των “πράσινων” στο ΣΕΦ (16π.) κι έδωσε το σύνθημα για το Game 5: “Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει να προχωρήσουμε. Να επιστρέψουμε στην έδρα μας, να ανασυνταχθούμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ελπίζω όλοι μας να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε”.
Πηγή Eurohoops.net

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση