Λιόλιος: «Μήνυση και αγωγή στον Γιαννακόπουλο»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε πως κατέθεσε μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ θα καταθέσει και αγωγή κατά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε κατάθεση μήνυσης προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε πως καταδίκασε τη συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου, στον οποίο μάλιστα θα καταθέσει και αγωγή.

Διαβάστε εδώ τα συμβόλαια όλων των παικτών του Παναθηναϊκού και τις πιθανότητες παραμονής τους!

Στην τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε: «Ενώ βρισκόμουν την Παρασκευή το πρωί στη FIBA υπήρξε μία απίστευτη ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με συκοφαντίες. Και στο παρελθόν είχα τέτοιες επιθέσεις, αλλά δεν με ενδιάφερε και δεν απάντησα ποτέ και σε τίποτα. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν με ήθελε ως πρόεδρο. Όπως και στα Μέσα που έγραφαν λασπολογίες.

Ενδιαφέρεται για τον Ονουάκου ο Παναθηναϊκός!

Δεν με ενδιαφέρει και ξέρω τι θα ειπωθεί. Ήξερα πολύ καλά ότι ερχόμενος εδώ έπρεπε να αλλάξει το μπάσκετ και αυτό δεν γινόταν με το να αλλάξω μία θέση, αλλά με το να σπάσω το τραπέζι! Γράφουν για μένα, δεν με πειράζει. Είναι διαφορετικό όμως να αναφέρεται ο κ. Γιαννακόπουλος προς τον θεσμό του προέδρου της ΕΟΚ και φυσικά κατέθεσα μήνυση.

Αυτός ο προπονητής «παίζει» για τον Παναθηναϊκό δυνατά!

Και θα καταθέσω και αγωγή ζητώντας ένα μεγάλο ποσό το οποίο θα πάει στα ερασιτεχνικά σωματεία. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αυτός που έχει φέρει 6 ευρωπαϊκά. Με παίκτες όπως ο Αλβέρτης, ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, ο Παπαπέτρου, οι Γιαννακόπουλο και το μπάσκετ έχει ανάγκη όλα αυτά. Αλλά να ξεχωρίσουμε τον Παναθηναϊκό από το φυσικό πρόσωπο. Καταδικάζω τη συγκεκριμένη συμπεριφορά ως συκοφαντική δυσφήμιση. Και εγώ δεν έχω καταδικαστεί για συκοφαντίες, άλλοι έχουν…»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης