Λάβαρο Παύλου Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ!

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρώτου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, θα αποκαλυφθεί το λάβαρο του επί δεκαετιών παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ένα ξεχωριστό λάβαρο θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ: Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρώτου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, θα αποκαλυφθεί το λάβαρο του επί δεκαετιών παράγοντα του Παναθηναϊκού που δημιούργησε τη μεγάλη ομάδα των “πρασίνων”!

Παράλληλα όλες οι συμμετέχουσες ομάδες, φιλοξενούμενες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενημέρωσαν ότι θα τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η ΚΑΕ ετοιμάζει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στη διάρκεια του 1ου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ασφαλώς το αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από τις 27/9 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ!

Επίσης, την Πέμπτη 27/9, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά των Μίνι το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Πανιωνίου.

Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 28/9, εκτός του Μικρού και του Μεγάλου τελικού, θα προβληθεί στο μάτριξ του ΟΑΚΑ ένα βίντεο εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου και μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις των ομάδων.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Μεγάλος Τελικός

Πηγή: allstarbasket.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση