Λάσο: «Όλα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει»

Ο Πάμπλο Λάσο σε συνέντευξη που έδωσε στην «AS» ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον Παναθηναϊκό με την απάντησή του να είναι αρκετά αινιγματική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ισπανικό μέσο ο Πάμπλο Λάσο:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: 

«Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει να γίνουν γνωστά. Αισθάνομαι λίγο περίεργα γιατί, από τα δεκαέξι μου, μετακινούμαι από το ένα μέρος στο άλλο».

Για τον Πεναρόγια: 

«Ο Πενιαρόγια κάνει εξαιρετική δουλειά και η ομάδα παίζει καλά και ασχολείται. Ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από την Μπουέσα παρόλο που έχει χάσει το παιχνίδι και αυτό είναι καλό σημάδι».

Για το ΝΒΑ:

 «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να πεις ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Κάθε εποχή είναι διαφορετική και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους γιατί έχουν αλλάξει τα γήπεδα, οι διαστάσεις, οι κανόνες, τα υλικά και τίποτα δεν είναι ίδιο. Θεωρητικά, τα καλύτερα είναι αυτά του τώρα γιατί υποτίθεται ότι, με το πέρασμα του χρόνου, όλα βελτιώνονται. Δεν πρόκειται να χειροτερέψει, έτσι; Όλοι μιλούν για τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά, για παράδειγμα, αυτός που ερωτεύτηκα πραγματικά ήταν ο Στόκτον. Οι τελικοί που λατρεύω είναι εκείνοι εκείνων των χρόνων, αυτή είναι η ανάμνηση που έχω στο μυαλό μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα δεν απολαμβάνω να παρακολουθώ το ΝΒΑ, τον Λεμπρόν ή τον Κάρι».

Διαβάστε επίσης:

Δείτε επίσης