Λαρεντζάκης: «Συγγνώμη, έκανα λάθος»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στο τέλος του αγώνα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, αναγνωρίζοντας παράλληλα το λάθος του.

Η κίνηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη να εκδηλώσει επίθεση και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί δεν άρεσε στους «πράσινους». Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ δεν άκουσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα που ζήτησε να μην γίνει επίθεση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζητώντας του τον λόγο. Δεν έλειψε πολύ να δημιουργηθεί ένταση. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και σε αυτό το συμβάν αναγνωρίζοντας το λάθος του και ζητώντας συγγνώμη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης «στόλισε» τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

Αρκετή ώρα μετά την λήξη του αγώνα ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε: «Έκανα λάθος, είχε τελειώσει το παιχνίδι. Εκείνη την ώρα κι εγώ δεν κατάλαβα με τόσους σφυγμούς. Ζητάω συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό, όλο τον οργανισμό και όλο τον κόσμο γιατί πραγματικά ήταν μία φάση που δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό».

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού και τις σερί νίκες επί των «πρασίνων» είπε: «ήταν πολύ ιδιαίτερο ματς, θεωρώ πως ήμασταν πιο έτοιμοι λόγω του κορμού που έχει. Η ομάδα μας είναι πιο έτοιμη ενώ ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα βελτιώνεται και διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω θα έχει μία καλή χρονιά. Δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Το πέρυσι είναι πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει καλούς παίκτες, έχει αλλάξει ομάδα και διαθέτει καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, είμαστε πιο δεμένοι. Ο βασικός κορμός έπαιξε ρόλο κι εμείς θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση