Κοτζιάς: «Δεν ήξερε ότι θα φύγει ο Παππάς»

Ο Τόλης Κοτζιάς αποκάλυψε στο live chat του SDNA πως ο Νίκος Παππάς δεν ήξερε ότι θα φύγει και πως νωρίτερα είχε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναικό.

Η συνέντευξη Τύπου του νέου διοικητικού σχήματος του «τριφυλλιού» είχε αρκετές ειδήσεις για την επόμενη σελίδα του συλλόγου. Μία από αυτές αφορά και την οριστική αποχώρηση του Νίκου Παππά, αφού ο Γιώργος Βόβορας αποκάλυψε πως ο έμπειρος γκαρντ δεν ταιριάζει με το νέο project, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποδέσμευσή του.

Η υπόθεση πάντως έχει έντονο… παρασκήνιο. Όπως αποκάλυψε ο Τόλης Κοτζιάς στο live chat του SDNA, ο Παππάς δεν γνώριζε πως θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι» και μάλιστα είχε συμφωνήσει νωρίτερα για την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας.

Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και ο 30χρονος γκαρντ βγαίνει στην αγορά ως free agent μετά από εφτά χρόνια στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά το σχόλιο του Τόλη Κοτζιά: «Η βόμβα, που αναφέραμε, έχει να κάνει με τον Νίκο Παππά. Ο διεθνής γκαρντ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, δεν ήξερε ότι φεύγει. Το έμαθε από τη συνέντευξη Τύπου ή κάπως έτσι. Ο εκπρόσωπός του ενημερώθηκε λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου. Ο Παππάς την ώρα της συνέντευξης Τύπου έκανε κάπου προπόνηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο ήταν να μείνει ο Παππάς. Κατά μερικούς μάλιστα είχε συμφωνήσει κιόλας».

Πηγή: Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση