Κοντά σε συμφωνία με Παππά!

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods με τον Νίκο Παππά, για διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods με τον Νίκο Παππά, για διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Το θέμα της ανανέωσης του Νίκου Παππά εξακολουθεί να απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods. Μετά την αρχικό χάσμα που παρατηρήθηκε, κι έφερε τα δύο “όχι” του 28χρονου γκαρντ, οι δύο πλευρές βρήκαν σημείο επαφής, με την απόσταση να γεφυρώνεται τις τελευταίες ώρες.

Μετά από εκατέρωθεν υποχωρήσεις, η παραμονή του διεθνούς παίκτη στο ΟΑΚΑ μοιάζει ακόμη πιο πιθανή. Από τη μία, οι “πράσινοι” βελτίωσαν την προσφορά τους (σε σχέση με την τελευταία που ήταν 1.300.000 ευρώ για δυο χρόνια), κι από την στιγμή που υπήρχε αμοιβαία διάθεση για ανανέωση της συνεργασία τους, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρεθεί σημείο επαφής.

Με τη συμφωνία να είναι όλο και πιο κοντά, το θέμα αναμένεται να “τελειώσει” οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες. Στο “τριφύλλι” θέλουν άλλωστε να προχωρήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, κάτι που για να συμβεί απαιτείται να γραφτεί ο επίλογος στις συζητήσεις με τον Νίκο Παππά.

Πηγή: SPORT24.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση