Κάπως έτσι θα ρθουν τα χρυσά μου!

Τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια, τους ξέρουμε και δεν πρόκειται να μας εντυπωσιάσει απολύτως τίποτα. Σε μια αποτυχημένη γι’ αυτούς χρονιά έρχονται στο Ο.Α.Κ.Α, για να προκαλέσουν και να γλιτώσουν το αναπόφευκτο.

Τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια, τους ξέρουμε και δεν πρόκειται να μας εντυπωσιάσει απολύτως τίποτα. Σε μια αποτυχημένη γι’ αυτούς χρονιά έρχονται στο Ο.Α.Κ.Α, για να προκαλέσουν και να γλιτώσουν το αναπόφευκτο.

Δεν στεκόμαστε στα όσα καραγκιοζιλίκια κάνουν, γιατί μόνο αυτό ξέρουν αυτή είναι η φύση τους. Ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του είναι έτοιμοι για την σειρά των τελικών, απέναντι στην ομάδα των ιδιοκτητών που ετοιμάζουν ηρωϊκή έξοδο. Τα καλά παιδιά που διδάσκουν ήθος θα πρέπει να μάθουν πως οι τελικοί, δεν είναι το προσωπικό τους καπρίτσιο. Η πρόθεση των πράσινων ήταν να πάνε τα πράγματα, σε ήρεμους τόνους δυστυχώς κάποιοι δεν το ήθελαν.

Πέστε μας καλά παιδιά, από ποιόν αποκλείστηκε η αρμάδα σας, στον δρόμο για το Βελιγράδι. Πείτε μας επίσης πόσο «ανδρικό είναι» που λέτε και στα μέρη σας να τα έχετε καλά με την διοίκηση της Euroleague. Τι οδήγησε την αρμάδα σας που αποδεδειγμένα είχε παράπονα από τους διαιτητές, στον τελευταίο αγώνα με την Ζαλγκίρις να μην βγάλει άχνα. Πόσο έξυπνο ένας από τους δικούς σας ανθρώπους να σας βγάζει στον τάκο ότι έχετε απλήρωτους τους παίκτες σας. Στην συνέχεια να βγαίνει από δήθεν αντικειμενικό μέσο η ανυπόγραφη παραπληροφόρηση, ότι και ο Παναθηναϊκός έχει απλήρωτους παίκτες. Το ότι έχετε τσακωθεί με την αλήθεια, είναι γνωστό σε όλους τώρα απλά γελοιοποιήστε. Να πούμε και πόσο καιρό δεν έχουν πάρει λεφτά, οι διαιτητές το ξέρετε γιατί δεν το βγάζετε στην ώρα του. Ποιος από όλους μπορεί να μας πει τι συμβαίνει στο κεφάλι σας, τι έχετε στο μυαλό σας.

Ο κόσμος δεν θα τσιμπήσει, δεν θα σας κάνει το χατίρι να δει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο (Όσκαρ Γκαρθία) να φεύγει για τα αποδύτηρια. Δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα, έρθετε δεν έρθετε. Αν έχετε σκοπό να μην φανείτε ενημερώστε μας, να βγάλουμε τα σοκολατάκια. Όσο για την επιστολή που στείλατε στον Τσίπρα, εγώ θα σας φρεσκάρω την μνήμη χρυσούλια μου. Όταν ο Άγγελος Φιλιππίδης στο περιβόητο ματς του Ευθυμιάδη στην Λεωφόρο, ζήτησε την παρέμβαση Σημίτη τότε μας κουνάγατε το δάχτυλο και μας λέγατε να μάθουμε να χάνουμε.

Τώρα οι φίλοι σας και τα δικά σας άτομα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι δικαίωμα σας να ζητάτε παρέμβαση πρωθυπουργού.

Η ομάδα είναι πλήρης με τον Τσάβι Πασκουάλ, να ξέρει που θα χτυπήσει στις αδυναμίες των «ερυθρόλευκων».

Μην ασχολείστε με τα σενάρια περί μεταγραφών, αυτή την στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα το οποίο, αυτή η ομάδα αξίζει πέρα για πέρα.

ΥΓ: Εδώ είμαστε δεν φύγαμε ένα μικρό για τώρα μιας και ακολουθούν τα παιχνίδια.

ΥΓ2: Πίστη και στήριξη στην ΟΜΑΔΑ αλλά και τον Πρόεδρο.

ΥΓ3: Την επόμενη φορά εσείς που πήρατε συνέντευξη, από τον Γκόντα πάρτε και από τον Λαμόνικα να δούμε κάτι.

ΥΓ4: ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!!!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση