Καμπερίδης: «Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε!»

Ο Σάββας Καμπερίδης εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη τύπου μίλησε για το ξεκίνημα του αγώνα αλλά και για την Ευρωλίγκα.

Ο Σάββας Καμπερίδης ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε προφανώς δίκαια. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην ενέργεια και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Χάσαμε και κάποια εύκολα λέι απ και κάποια σουτ που θα μας κρατούσαν κοντά στο σκορ στην αρχή. Όλα αυτά έβαλαν μεγάλη πίεση στην ομάδα και κάναμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο με σκορ 37-11, 26π. διαφορά. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε από εκεί. Έγινε μία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε κάποια σουτ, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Αλλά, όπως είπα, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις από ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο.

Όταν αρχίζει η χρονιά σε μία τέτοια ομάδα, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ξεπερνάει κάθε κακό αποτέλεσμα και να πηγαίνει στο επόμενο ματς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Την Παρασκευή ξεκινάει η Euroleague και παίζουμε και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, να αρχίσουμε τη σεζόν στην Euroleague με νίκη».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 75-51!

Αποθέωση, αλλά και αποδοκιμασίες!

Αφήστε μια απάντηση