Κάλεσμα για… κατάμεστη Λεωφόρο και νέα εποχή στον Ερασιτέχνη!

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλα του τα μέλη να παρευρεθούν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τις εκλογές της Παρασκευής 8 Ιουνίου εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλα του τα μέλη να παρευρεθούν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τις εκλογές της Παρασκευής 8 Ιουνίου εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

πως σημειώνεται είναι σημαντικό η ύπαρξη απαρτίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην υπάρξει αναβολή προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη.

Οι εκλογές προκηρύχθηκαν μετά από επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βγει μπροστά για τη «Μάνα του Λόχου». Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναμένεται να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου για να αναλάβει πρόεδρος.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην ιστορική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (8/6, 18.30) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η «μάνα του λόχου» του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας, είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό είναι αναγκαία η ύπαρξη απαρτίας από τα μέλη του.

Περιθώρια για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρχουν καθώς είναι σημαντικό να προχωρήσει ο προγραμματισμός των τμημάτων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να σημειώσουμε πως τα παλαιότερα μέλη, που ήταν ανενεργά για χρόνια, μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία με την καταβολή της συνδρομής δύο μόνο ετών.

Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή (8/6) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου ο Παναθηναϊκός Α.Ο. να επιστρέψει στις ένδοξες εποχές».

Πηγή: Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση