Καλάθης: Θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό

Ο Νικ Καλάθης, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Όπως σας ενημέρωσε το Pickngreen.gr πριν από λίγο, παραθέτοντας το δημοσίευμα του bnsports.gr, ο Νικ Καλάθης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Το ρεπορτάζ γύρω από αυτό το θέμα και την αποζημίωση που αξιώνει ο Έλληνας αθλητής το διαβάσατε στο αντίστοιχο ρεπορτάζ στο Pickngreen.gr.

Το Pickngreen.gr αναλύει τα δεδομένα γύρω από τον επόμενο προπονητή της ομάδας! – Τα 3+1 ονόματα που «παίζουν»!

Το νέο δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένεται να κάνει την δική του προσπάθεια και κίνηση για να αποκτήσει τον Έλληνα γκαρντ, λύνοντας έτσι και το μεγάλο πρόβλημα που είχε στον «άσο». Όπως ανάφερε και το δημοσίευμα του bnsports.gr ο Νικ Καλάθης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τα «πράσινα» και αυτό θα κάνει τις συζητήσεις με την διοίκηση των «πρασίνων» λίγο πιο εύκολη.

Αυτός ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pickngreen.gr αναμένεται να προσφέρουν στον 33χρονο άσο συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια. Τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα κλείσει το θέμα του προπονητή οριστικά θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Προς το παρόν, έχει γίνει μόνο μία πρώτη επαφή, χωρίς οι δύο πλευρές να μπούν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp