Καλάθης: «Πρώτος στόχος μας το Final Four»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται για τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο μεγάλο στόχο της παρουσίας στο Final Four.

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται για τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο μεγάλο στόχο της παρουσίας στο Final Four.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, στη διάρκεια της media day, ο ηγέτης του «τριφυλλιού» δήλωσε αρχικά: «Αισθάνομαι καλά, υγιής. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά εδώ στην ομάδα, λόγω της Εθνικής. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα κι ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους».

Για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τόνισε: «Ο πρώτος στόχος είναι το Final Four. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο στην ομάδα, είναι βασικό».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Πρέπει να παίξεις το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή. Να παίξεις καλό μπάσκετ την στιγμή που θα παίξεις μια σειρά πέντε αγώνων με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ. Αν μπορείς, επίσης να παίξεις καλό μπάσκετ όλη την σεζόν, είναι σημαντικό».

Για τον μύθο που έχει δημιουργήσει στην Εuroleague, απάντησε: «Αισθάνομαι καλά μ’ αυτά που λένε για μένα. Σημαίνει ότι θέλουν να παίζουν μαζί σου. Είναι όμορφο κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σαν πλει μέικερ είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενους».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση