Καλάθης: «Πρέπει να παλέψουμε και να επιστρέψουμε»

Ο Νικ Καλάθης σχολίασε το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:00) και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, με διάθεση για... μάχη και συγκέντρωση.

Ο Νικ Καλάθης σχολίασε το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:00) και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, με διάθεση για… μάχη και συγκέντρωση.

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση στα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε έναν σκοπό στα παιχνίδι μας και πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά», ανέφερε αρχικά ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, προτού προσθέσει:

«Είναι πάντα καλό να έχεις back to back παιχνίδια. Δεν έχεις να σκεφτείς πολλά αλλά πρέπει να διορθώσουμε όλα όσα κάναμε λάθος και να επανέλθουμε για τη νίκη».

Σχετικά με την κακή εποχή που διανύει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο Καλάθης ανέφερε: «Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο δύσκολη, με το ρεκόρ και τις εμφανίσεις μας. Είναι δουλειά μας να ξεπεράσουμε αυτά τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ελπίζω να επανέλθουμε και να εμφανιστούμε, παίζοντας καλά».

Τέλος, σχολιάζοντας την… μάχη με τον Μάικ Τζέιμς, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε στη κάμερα της Nova: «Θα είναι δύσκολο. Ο Μάικ παίζει καλά, τρέχει την ομάδα του και θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε».

Πηγή: sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu