Καλάθης και Ίαν παρόντες στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου

Η τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου (23/5) ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και παίκτες είχε και ελληνικό χρώμα, με τους Νικ Καλάθη-Ίαν Βουγιούκα και Βασίλη Σπανούλη-Κώστα Παπανικολάου να εκπροσωπούν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα!

Η κρίσιμη απόφαση της Ευρωλίγκας, όσον αφορά την συνέχιση ή μη της σεζόν 2019/20 θα παρθεί την Δευτέρα (25/5), όταν οι 11 ομάδες με ”μόνιμο συμβόλαιο” θα κληθούν να ψηφίσουν αν θέλουν να επιστρέψουν στα παρκέ ή όχι.

Το Σάββατο (23/5), η Ευρωλίγκα είχε τηλεδιάσκεψη με την πλευρά των παικτών, προκειμένου να παρουσιάσει στους αθλητές τα πλάνα της και να ακούσει φυσικά και την πρόθεσή τους. Οι παίκτες εξέφρασαν τις απορίεςτους και τις ανησυχίες τους όσον αφορά το σενάριο της συνέχισης, με την πλειοψηφία τους να μην θέλει να αγωνιστεί ξανά φέτος.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν και παίκτες των δύο ελληνικών ομάδων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Πέρα από τους αρχηγούς, όπως και έγινε και με τις άλλες 16 ομάδες, Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη, στην συζήτηση συμμετείχαν και οι Ίαν Βουγιούκας και Κώστας Παπανικολάου, οι εκπρόσωποι των ομάδων στην Ένωση Παικτών Ευρωλίγκας (ELPA).

Οι δύο πλευρές μάλιστα εξέφρασαν την άποψή τους, όντας αρνητικοί στο να συνεχιστεί η σεζόν, κάτι που δείχνει και την πρόθεση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να ψηφίσουν αρνητικά στην ψηφοφορία της Δευτέρας (25/5), σε ένα ιστορικό όπως εξελίχθηκε meeting.

Πηγή: Eurohoops.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση