Καλαϊτζής: «Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε στους φετινούς τελικούς»

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε για τους φετινούς τελικούς της Stoiximan.gr Basket League και τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στη σειρά των τελικών.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε για τους φετινούς τελικούς της Stoiximan.gr Basket League και τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στη σειρά των τελικών.

Οσα είπε ο Γιώργος Καλαϊτζής στην εκπομπή «Γκολ χωρίς Σύνορα»:

Για τη σειρά των τελικών: «Έχουμε δει το 1-2 να γίνεται 3-2. Έχουμε δει όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν μας επιφυλάσσουν κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν ξέρεις».

Για τους Πασκουάλ και Σφαιρόπουλο: «Είναι δύο από τους κορυφαίους προπονητές σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Δυστυχώς γι αυτούς το αποτέλεσμα κρίνει το μέλλον ωστόσο κοιτώντας προς τα πίσω είνα πετυχημένοι».

Για τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague: «Αποδείχθηκε κακή η διαφορά του πρώτου αγώνα με την Ρεάλ. Τα παιδιά δεν την αξιοποίησαν όπως θα έπρεπε».

Για την δουλειά στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού: «Δεν θεωρώ ότι τους δίνουμε μόνο μπάσκετ, αλλά και άλλα πράγματα. Είμαι περήφανος για αυτό. Υπάρχουν όμως γονείς και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά. Οι μόνοι που δεν φταίνε όμως είναι τα παιδιά. Είμαστε ένα γκρουπ 18 προπονητών με 450 παιδιά. Αισθανόμαστε σαν μια παρέα. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και θέλουμε να είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα, με γνώμονα να προσφέρουμε στον αθλητισμό.

Για τη σημασία του ελληνικού κορμού: «Έχουμε ξεφύγει από τον ελληνικό κορμό. Δεν υπάρχουν παιδιά να φτιάξουν ελληνικό κορμό. Το μπάσκετ δεν έχει σύνορα, πρέπει να στηριχτείς σε έναν κορμό. Υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο. Εύκολο δεν είναι, θέλει ψάξιμο και δουλειά. Και θέλει προσπάθεια και από τους ίδιους τους παίκτες να μείνουν και οι ίδιοι».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση