Και τουρνουά «μικρών» «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός θα διοργανώσει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το πρώτο διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι αντίστοιχο τουρνουά θα γίνει και για τις «μικρές ομάδες».

Ο Πανιώνιος αποκάλυψε ότι οι πράσινοι πέρα από το μεγάλο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα γίνει στο ΟΑΚΑ 27-28/9 θα διοργανώσουν και αντίστοιχο τουρνουά για «μικρές ομάδες» στο κλειστό της Λεωφόρου που έχει το όνομα του πατριάρχη του μπασκετικού Παναθηναϊκού στις 22 και 23/9.

Ο Παναθηναϊκός θα διοργανώσει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το πρώτο διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην μνήμη του «πατριάρχη» του μπασκετικού τριφυλλιού με την συμμετοχή του τριφυλλιού, της Μακάμπι, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι. Αυτό ήταν γνωστό. Αυτό που δεν ήταν γνωστό και το δημοσιοποίησε η Ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου είναι ότι αντίστοιχο τουρνουά θα γίνει και για τις «μικρές ομάδες».

Οι Νεοσμυρνιώτες ανακοίνωσαν ότι η κυανέρυθρη Ακαδημία θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» για παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2006. Οι αγώνες θα είναι αφιερωμένοι φυσικά στον παράγοντα μύθο του Παναθηναϊκού που έφυγε φέτος από την ζωή και θα γίνουν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννόπουλος» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Πανιωνίου.

Η νικήτρια ομάδα μάλιστα θα βραβευθεί στην διάρκεια του διεθνούς τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας του Πανιωνίου και το πρόγραμμα:

«Συμμετοχή της ομάδας γεννηθέντων το 2006 στο τουρνουά ” Παύλος Γιαννακόπουλος”

Mε την ομάδα των γεννηθέντων το 2006, η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. θα συμμετάσχει στο τουρνουά υποδομών «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διοργανωθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στο ίδιο τουρνουά, θα συμμετάσχουν οι αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες των Ακαδημιών Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Περιστερίου. Η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο το Περιστέρι.

Η νικήτρια ομάδα θα βραβευθεί κατά τη διάρκεια του διεθνούς τουρνουά ανδρών «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ (27-28 Σεπτεμβρίου), ενώ οι αθλητές από όλες τις ομάδες θα λάβουν προσκλήσεις για την πρώτη ημέρα (27 Σεπτεμβρίου) του συγκεριμένου τουρνουά».


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 22 Σεπτέμβριου

18:00: Περιστέρι – Πανιώνιος (Ημιτελικός Α)

19:30: PAO BC Academy – ΑΕΚ (Ημιτελικός Β)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

18:00: Μικρός Τελικός

19:30: Μεγάλος Τελικός
Πηγή Basketblog.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση