ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Πλέον όλοι απλά γελάνε…»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει τελικών και ανέφερε πως «πλέον όλοι γελούν με τις ενέργειες των Πειραιωτών».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει τελικών και ανέφερε πως «πλέον όλοι γελούν με τις ενέργειες των Πειραιωτών».

ετά την επίθεση των Πειραιωτών στον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ, το «τριφύλλι» απάντησε, με τους τόνους να ανεβαίνουν λίγο πριν από το τζάμπολ των τελικών (3/6, 19:00).

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τονίζοντας πως η σιωπή τους εκλαμβάνεται ως αδυναμία, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προσπαθήσει να δυναμιτίσει το κλίμα, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα και υπογράμμισαν: «έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία».

Στη συνέχεια, ανέφεραν: «Αρχικά, όσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια… Στην συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί… Πλέον, όλοι απλά γελάνε…», για να καταλήξουν τονίζοντας πως έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως δεν αφήνουν να περνούν ατιμώρητες τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Superfoods

«Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση απο πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.

Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια…

Επισης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία.

Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, οσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια…
Στην συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί…
Πλέον, όλοι απλά γελάνε…

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση