«Η συνεργασία αυτή να φέρει γούρι για τίτλους στον Παναθηναϊκό»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε τη συνεργασία της με την Lenovo και ο Νίκος Παππάς, εκ μέρους των παικτών, εξέφρασε την ελπίδα η συνεργασία αυτή να φέρει γούρι στο «τριφύλλι».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε τη συνεργασία της με την Lenovo και ο Νίκος Παππάς, εκ μέρους των παικτών, εξέφρασε την ελπίδα η συνεργασία αυτή να φέρει γούρι στο «τριφύλλι».

Έναν νέο… συμπαίκτη θα έχει τη νέα σεζόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος παρουσίασαν τη συνεργασία τους με την Lenovo, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν τη χαρά τους για την κίνηση αυτή, ενώ ο Νίκος Παππάς ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να φέρει γούρι, τίτλους, αλλά και… πωλήσεις!

O εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: «Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάθε νέα σεζόν στόχο έχουμε να συνεργαζόμαστε με εταιρίες που πρωτοπορούν στον τομέα τους και να χτίσουμε μια σχέση που ξεπερνάει το στενό χορηγικό πλαίσιο. Φέτος είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ομάδα του Παναθηναϊκού την κορυφαία εταιρία Lenovo, η οποία εμπιστεύτηκε την ομάδας μας για να ξεκινήσει να προβάλλεται στο χώρο του αθλητισμού, αφού πρόκειται για την πρώτη συμφωνία πανελληνίως σε τέτοιο επίπεδο. Αυτό επιβεβαιώνει ότι τόσα χρόνια η δουλειά που γίνεται στην ΚΑΕ τόσο σε αθλητικό όσο και εμπορικό επίπεδο, κερδίζει την εμπιστοσύνη κορυφαίων brands και ανοίγει νέους δρόμους συνεργασιών. Ευχαριστούμε τη Lenovo και ξεκινάμε ήδη να σχεδιάζουμε τις κοινές μας δράσεις για τη σεζόν που έρχεται».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είπε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι εδώ, στην παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Lenovo. Πρόκειται για μια εταιρεία πολύ γνωστή στον τομέα της τεχνολογίας, η οποία θα είναι δίπλα μας τη νέα σεζόν. Η Lenovo κάνει χρόνια τώρα ευκολότερη τη ζωή όσων χρησιμοποιούν τις συσκευές της, πλέον κάνει και τη δική μας ζωή πιο εύκολη καθώς μας στηρίζει εμπράκτως. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να φέρει τύχη και στους δύο την καινούρια σεζόν. Σε εμάς τίτλους και στη Lenovo πρωτιές σε πωλήσεις και πολλές-πολλές καινοτομίες».

Εκ μέρους της Lenovo, Παναγιώτης Μακκρυνιώτης, τόνισε: «Σήμερα, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που ξεκινάμε τη συνεργασία αυτή με την κορυφαία ελληνική ομάδα μπάσκετ. Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ αποτελεί ομάδα πρότυπο, με διεθνή αναγνώριση, κύρος και ιστορία που χαρακτηρίζεται από πολλές διακρίσεις και μεγάλες στιγμές. Η Lenovo είναι εταιρεία που ανήκει στις Fortune 500 παγκοσμίως, ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική, επαγγελματική και εταιρική χρήση. Με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχουμε πολλά κοινά στη φιλοσοφία μας: δυναμισμό, έμφαση στην διάκριση, περιέργεια και αέναη ανάπτυξη. Στη Lenovo η καινοτομία είναι στο DNA μας, είτε πρόκειται για ένα tablet που έχει κανείς πάντα μαζί του, είτε ένα gaming laptop, είτε μια καινοτόμα συσκευή smart home, είτε για ένα επαγγελματικό laptop. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος – να κάνουμε τη ζωή όλων πιο εύκολη με ανεπάντεχους τρόπους, μέσα από καινοτόμες, νέες τεχνολογίες.

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση