Η Εφέσεων της Euroleague δικαίωσε ξανά τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το δευτεροβάθμιο όργανο της Euroleague δικαίωσε ξανά τον Παναθηναϊκό, για όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι «αιωνίων» της περσινής σεζόν στο ΟΑΚΑ, βγάζοντας την απόφασή του εν μέσω… κορωνοϊού.

Όπως όλοι θα θυμάστε, το περσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση είχε και «τρίτο ημίχρονο». Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει καταγγελία, υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ανέφερε πως εκείνοι δωροδόκησαν τους διαιτητές της αναμέτρησης και από την μεριά του το «τριφύλλι» προχώρησε σε καταγγελία, κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της περιόδου οι «πράσινοι» τόνιζαν πως δεν είχαν καμία εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός είχε δικαιωθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό στην Euroleague και στη συνέχεια οι Πειραιώτες προσέφυγαν στο CAS. Από εκεί, η υπόθεση επέστρεψε ξανά στον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague, αφού προστέθηκε μια κατάθεση από δημοσιογράφο της NOVA. Τον Φεβρουάριο, λοιπόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δικαιωθεί εκ νέου, με τον Αθλητικό Δικαστή να βγάζει μια απόφαση 30 σελίδων, στην οποία απέρριπτε κάθε εμπλοκή των «πρασίνων».

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο δευτεροβάθμια όργανο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το οποίο έκανε γνωστό την απόφασή του εν μέσω… κορωνοϊού. Όπως κρίθηκε για πέμπτη φορά, το «τριφύλλι» δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση. 

Στην ουσία, για ακόμα μία φορά κρίθηκε πως δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο στοιχείο, που να τεκμηριώνει τον «ερυθρόλευκο» ισχυρισμό. Αυτή τη φορά, μάλιστα, η απόφαση είναι 35 σελίδες και σε αυτές αναλύονται όλα όσα έγιναν εκείνο το διάστημα.

Πηγή: Sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση