Γκουντάιτις: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι νέο»

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μετά το παιχνίδι με του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (75-66) μίλησε για την εικόνα του παιχνιδιού αλλά και την μετά Ράντονιτς εποχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρτούρας Γκουντάιτις στο bnsports:

Τι έκανε καλά σήμερα ο Παναθηναϊκός Αρτούρας και έφτασε στη νίκη; Πως είδες τους συμπαίκτες σου;

«Τα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, έδωσαν βάση στην άμυνα, προσπάθησαν για κάθε μπάλα. Η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη σήμερα, εμφάνισε στο παρκέ στο δεύτερο μέρος κάποια από τα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και γι΄ αυτό έφτασε στη νίκη»

Μετά από 6 συνεχόμενες ήττες, ο Παναθηναϊκός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Πιστεύεις ότι αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα;

«Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο με έναν καινούργιο προπονητή στην άκρη του πάγκου. Πάντα όταν κερδίζεις, καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνεις καλά και όταν χάνεις το αντίστροφο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε θετικά, υπάρχει ακόμα ένας στόχος, να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να εστιάσουμε».

Ποια είναι η πορεία με τον τραυματισμό σου; Πως αισθάνεσαι;

«Είμαι καλά. Θα μπορέσω να αγωνιστώ στον αγώνα της Δευτέρας για τη Basket League στη Θεσσαλονίκη (σ.σ 13/3 κόντρα στον ΠΑΟΚ, 19:05 στο Παλατάκι).

Πως νιώθεις που θα ακούσεις και πάλι τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σε χειροκροτά όταν στήνεσαι στη γραμμή των 4,5 μέτρων για να εκτελέσεις ελεύθερη βολή; Σου έλειψε;

«Θα προτιμούσα να τις έβαζα και να μη χρειάζεται όλο αυτό (Γέλια). Μου έλειψε γενικά να βρίσκομαι στο παρκέ, να βοηθάω την ομάδα και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για το κίνητρο που μου δίνουν».

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης