Γκιστ: «Να αποδείξουμε πως έχουμε την καλύτερη άμυνα στη Euroleague»

Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε ενόψει το ματς με τη Μακάμπι πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει πως έχει την καλύτερη άμυνα στην Euroleague.

Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε ενόψει το ματς με τη Μακάμπι πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει πως έχει την καλύτερη άμυνα στην Euroleague.

Αρχικά, ο Γκιστ δήλωσε στη NOVA για το ματς με τη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: ««Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη διοργάνωση. Πρέπει να αποδείξουμε ότι θα έχουμε τη νούμερο ένα άμυνα στη διοργάνωση. Από εκεί να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και να ξεκινήσουμε με νίκη. Η Μακάμπι έχει ποιότητα και έχει βελτιωθεί αρκετά την εφετινή σεζόν. Το στυλ της Μακάμπι είναι κλασσικό. Θέλουν πάντα να τρέξουν και να ανοίξουν τον αιφνιδιασμό. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει το δικό του στυλ και θα πρέπει να το επιβάλει. Θα πρέπει να τους κόψουμε τον ρυθμό και το επιθετικό ριμπάουντ. Αν τα κάνουμε αυτά, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Στο τέλος στάθηκε στο βαθμό ετοιμότητας των«πράσινων»: «Ως τώρα όλα καλά. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και κάποιες επιστροφές. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Δεν πρέπει να είμαστε από τώρα στο 100% της ετοιμότητας, αλλά θα πρέπει να ανεβαίνουμε σταδιακά και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Πηγή: gazzeta.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση