«Γκέλα του Ολυμπιακού με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ», έθεσε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έθεσε θέμα… γκέλας του Ολυμπιακού με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν συμπεριέλαβε στην αίτησή της την επανάληψη της 26ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Regular Season, η οποία ουσιαστικά κρατάει σε… πάγο τα πλέι οφ, αφού δεν μπορούν να ξεκινήσουν οι αγώνες αν εκκρεμεί κάποια δικαστική απόφαση.

Τα δεδομένα πάντως ενδέχεται να αλλάξουν, αφού ο φάκελος του Ολυμπιακού έκανε λόγο μόνο για ακύρωση της αγωνιστικής λόγω του θέματος της διαιτησίας και όχι για επανάληψή της, που έμοιαζε ως το επιθυμητό σενάριο για τους Πειραιώτες.

Στην ουσία, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια… γκάφα, ένα νομικό σφάλμα, ξεχνώντας να ζητήσουν αυτό που ήθελαν. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε σε αυτό και το έθεσε ως θέμα προς συζήτηση στο εν εξελίξει meeting του ΕΣΑΚΕ.

Από τους Πειραιώτες, πάντως, έλεγαν πως δεν μπορεί να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας χωρίς την 26η «στροφή» της και ότι δεν διαφοροποιείται κάτι με το γεγονός πως δεν ζήτησαν επανάληψή της.

Πηγή :sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com