Γιαννακόπουλος: «Triple crown στο μπάσκετ, επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη»

Μοιάζει... πρωτοφανές αλλά είναι γεγονός: Όλος ο Παναθηναϊκός τέλεσε, σαν ενιαίος και αδιαίρετος, αγιασμό μέσα στη Λεωφόρο! Μπάσκετ, βόλεϊ, ομαδικά και ατομικά Σπορ του Ερασιτέχνη ήταν εκεί, με τον προεδρο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει το σύνθημα...

Μοιάζει… πρωτοφανές αλλά είναι γεγονός: Όλος ο Παναθηναϊκός τέλεσε, σαν ενιαίος και αδιαίρετος, αγιασμό μέσα στη Λεωφόρο! Μπάσκετ, βόλεϊ, ομαδικά και ατομικά Σπορ του Ερασιτέχνη ήταν εκεί, με τον προεδρο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει το σύνθημα…

Το μεγάλο όραμα του Παύλου Γιαννακόπουλου για έναν «ενιαίο και αδιαίρετο» Παναθηναϊκό παίρνει σάρκα και οστά. Ολόκληρος ο σύλλογος, σα μια ενιαία οντότητα έδωσε το παρών στον αγιασμό που τελέστηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου. Εξαίρεση το ποδοσφαιρικό τμήμα που ούτως ή αλλιώς είχε εκκινήσει νωρίτερα τη σεζόν.

Ο αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποτέλεσε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ο σύλλογος ότι γυρίζει οριστικά σελίδα. Το παρών έδωσε σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και όλα τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου» αλλά και παιδιά των ακαδημιών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του έδωσε το σύνθημα για επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Ο ισχυρός άνδρας του ερασιτέχνη αλλά και της πράσινης ΚΑΕ ευχήθηκε υγεία στους αθλητές και το triple crown στο μπάσκετ. Ειδική αναφορά έγινε στο βόλεϊ ανδρών όπου όπως τόνισε στόχος είναι αρχικά η επιστροφή σε τελικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν. Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση