Γιαννακόπουλος: «Κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει στο ΣΕΦ, αφού ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν του απάντησε στο μήνυμα που του έστειλε και τόνισε πως κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει στο ΣΕΦ, αφού ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν του απάντησε στο μήνυμα που του έστειλε και τόνισε πως κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ.

O ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έκανε γνωστό πως έστειλε μήνυμα στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ζητώντας του να του διασφαλίσει πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την παρουσία του στο ΣΕΦ και πως ο ίδιος και οι άνθρωποί του θα είναι ασφαλείς. Ωστόσο, δεν πήρε πίσω καμία απάντηση και δεν θα «κατέβει» στο Game 2 των τελικών. «Ως εκ τούτου, θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν ότι δεν θα ξαναέρθει κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ», υπογράμμισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για τον λόγο που δεν θα πάει στο ΣΕΦ: «Βεβαίως και είχα σκοπό να πάω παρά τα απειλητικά μηνύματα από ανώνυμους και επώνυμους Ολυμπιακούς. Επικοινώνησα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ζήτησα να διασφαλίσει ότι όπως έρχεται η διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Έχουν έρθει, έχουν κάνει νίκες, έχουν πάρει πρωταθλήματα και δεν έχει ανοίξει μύτη. Πέρυσι στο τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ άκουσα το ματς στο ραδιόφωνο, γιατί έγινε ένα ντου από ανθρώπους που καθόντουσαν κοντά μου. Αναγκαστήκαμε να ακούσουμε το ματς στα αποδυτήρια εκεί. Δεν ήθελα να περάσω τέτοια ταλαιπωρία και να θέσω την προσωπική μου ασφάλεια σε κίνδυνο. Ζήτησα από τον κ. Αγγελόπουλο να μου διασφαλίσει ότι θα έχω την απαραίτητη ασφάλεια. Ό,τι απάντηση πήρατε εσείς, πήρα και εγώ. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα. Ως εκ τούτου, θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν ότι δεν θα ξαναέρθει κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ».

Για τους επώνυμους Ολυμπιακούς, που του έστειλαν απειλητικά μηνύματα: «Όταν λέω επώνυμους Ολυμπιακούς δεν εννοώ από ανθρώπους από την ομάδα, αλλά από ανθρώπους με το όνομά τους, που είναι γνωστοί στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον δεύτερο τελικό: «Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, θεωρώ ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Αν παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί νικητής ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μόνο ο ο χειρότερος Ολυμπιακός, αλλά και ο καλύτερος Παναθηναϊκός. Έτυχε την Κυριακή να μην παίξουμε όπως πρέπει. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν τύχη και θέμα συγκυρίας. Ή μάλλον, έλλειψη συγκέντρωσης των δικών μας αθλητών».

Για την προσπάθειά του σε ΚΑΕ, Ερασιτέχνη και συνολικά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού: «Γίνονται και λάθη. Σκοπός είναι το πρόσημο να είναι θετικό. Αυτό το κρίνει ο κόσμος και τα αποτελέσματα. Δυστυχώς οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί για διαφορετικούς λόγους δεν υπάρχουν στα δρώμενα. Δεν μπορούσα να αφήσω κομμάτι του Παναθηναϊκού να κατρακυλάει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν: «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κομισάριος και διαιτητές. Αν γίνει κάτι εκτός των επιτρεπτών ορίων θα πάρουν εκείνοι την απόφαση και δεν θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι από μόνος του».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα με την Euroleague: «Προς το παρόν όχι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση