Γιαννακόπουλος: «Θέλω το ΟΑΚΑ να έχει την καλύτερη εμπειρία»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το ΟΑΚΑ και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν ώστε να έχει το καλύτερο experience παγκοσμίως.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Magic Euroleague» για το ΟΑΚΑ:

«Θέλω μια γιορτή. Όταν τους μάζεψα όλους στην εταιρεία, τους είπα ότι θέλω το καλύτερο experience παγκοσμίως. Ούτε στο Λας Βέγκας, ούτε στο ΝΒΑ δεν θέλω να υπάρχει καλύτερη εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός είμαστε, δεν υπάρχει ΝΒΑ μπροστά μας. Έχουμε τις γνώσεις, τις συνθήκες χρειαζόμαστε. Τότε σε κάθε μάζωξη για μάρκετινγκ στην Euroleague από τις δύο ώρες, η 1,5 ήταν αφιερωμένη στον ΠΑΟ. Βραβείο δεν πήραμε, ο Μπερτομέου δεν ήθελε να το δώσει.

Θέλω το ΟΑΚΑ σε βάθος τριετίας να είναι μια παναθηναϊκή παραμυθούπολη, που τα πάντα θα λειτουργούν ηλεκτρονικά, κάθε διάδρομος θα είναι πράσινος. Να επιμορφώνονται τα παιδάκια πάνω στην παναθηναϊκή ιστορία, να παίζουν σε λούνα παρκ απ’ έξω. Να υπάρχουν σινεμά και εστιατόρια με θέμα τον Παναθηναϊκό. Να έχουμε το ωραιότερο οπτικοακουστικό σόου. Για ολογράμματα μιλάω. Στο μπάτζετ το φετινό του ΠΑΟ υπάρχει 1,5 εκατ. μόνο για το experience στο γήπεδο. Παραλάβαμε ένα ερείπιο. Διαχρονικά η Πολιτεία δεν είχε διατηρήσει το ΟΑΚΑ σε ένα καλό επίπεδο. Χαλασμένοι σωλήνες, χαλασμένες τουαλέτες, λάθος θέρμανση. Εκεί θα γίνουν οι μεγάλες παρεμβάσεις φέτος.

Στο αισθητικό κομμάτι θα γίνουν ελάχιστα πράγματα τώρα. Συνολικά θέλουμε να επενδύσουμε γύρω στα 100 εκατ. στην ΚΑΕ και στο ΟΑΚΑ την επόμενη τριετία. Το φετινό μπάτζετ είναι 35 εκατ. για αγωνιστικό, ΟΑΚΑ και αναβάθμιση. Θέλω όλος ο κόσμος να σεβαστεί αυτή την επένδυση. Ο σεβασμός δεν γίνεται να είναι μονόπλευρος.

Σε τρεις μήνες να φτιάξεις μια κουζίνα, όχι όλο το ΟΑΚΑ. Φέτος υπάρχει το Ακρόπολις. Τους είπα εννοείται πως μπορούν να έχουν το γήπεδο. Με τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού φτιάχνουμε ένα πλάνο για να έχουμε τα μεγαλύτερα έσοδα. Πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρωθεί για να δούμε τι μπορεί να γίνει και πότε. Με το Πρωτάθλημα να τελειώνει μέσα Ιουνίου μένει ένα τρίμηνο. Θα δούμε. Υπάρχουν κατασκευαστικές εταιρείες που δουλεύουν όλη μέρα. Θα δούμε και θα το φτιάξουμε. Για να έχουμε σουίτες ή ό,τι άλλο έχει το ΝΒΑ θα το δούμε στην πράξη».

Σχετικά άρθρα:

Αυτά είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την Θύρα 13!

MVP στην νίκη της Πολωνίας!

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης