Έβγαλαν λευκές πετσέτες για τον Γιαννακόπουλο οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Οι οπαδοί των γηπεδούχων στο ΣΕΦ πανηγύρισαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, κρατώντας λευκές πετσέτες "απαντώντας" με αυτόν τον τρόπο σε ισχυρισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων στο ΣΕΦ πανηγύρισαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, κρατώντας λευκές πετσέτες “απαντώντας” με αυτόν τον τρόπο σε ισχυρισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό και φίλοι των γηπεδούχων έστειλαν το δικό τους μήνυμα κρατώντας λευκές πετσέτες στο τέλος της αναμέτρησης όταν όλα είχαν κριθεί.

Η συμβολική αυτή κίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού ήρθε ως απάντηση ισχυρισμών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

“Ντέρμπι το λέτε εσείς, από την αρχή της χρονιάς λέω ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στην Cosmote TV ο ιδιοκτήτης της “πράσινης” ΚΑΕ μετά τη νίκη (79-70) της ομάδας του επί του στην 6η “στροφή” της Basket League.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αυτή την κίνηση θέλησαν να κάνουν το δικό τους… τρολάρισμα, καθώς μέχρι στιγμής η ομάδα τους έχει πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague.

Πηγή: sport24.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu