Εβδομάδα εξελίξεων για Νίκο Παππά!

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και ένα από τα θέματα που αναμένεται να κλείσουν από Δευτέρα είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Παναθηναϊκός είναι αυτή του Νίκου Παππά.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και ένα από τα θέματα που αναμένεται να κλείσουν από Δευτέρα είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Παναθηναϊκός είναι αυτή του Νίκου Παππά. Το Pickngreen.gr αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Νίκος Παππάς βρίσκεται ήδη στον Παναθηναϊκό 5 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια έχει ζησεί πολλές στιγμές, τόσο καλές όσο και κακές. Έχει πανηγυρίσει τίτλους, αλλά έχει δεχτεί και σκληρές αποφάσεις από τους προπονητές του.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της κερκίδας. Και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του στις τελικές διαπραγματεύσεις.

Τι ζητάει όμως ο παίκτης από τον προπονητή του και την διοίκηση; Σίγουρα, το μεγαλύτερο θέμα του δεν είναι το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, αλλά περισσότερο ο ρόλος του. Θέλει να έχει έναν σταθερό ρόλο πρωταγωνιστή, αλλά ακόμα και αν δεν είναι πρωταγωνιστής δεν επιθυμεί να έρχεται από τον πάγκο ως η ύστατη λύση, θεωρώντας πως έχει αποδείξει ποια είναι η ποιότητα του και τι μπορεί να κάνει στο παρκέ. Αυτό που ουσιαστικά ζητάει ο παίκτης είναι να νιώσει ότι είναι σημαντικός τόσο για τον προπονητή του, όσο και για την ομάδα συνολικά.

Από την πλευρά του ο Τσάβι Πασκουάλ γνωρίζει τις δυνατότητες του παίκτη, αλλά ξέρει και κατανοεί ότι με τον Μάικ Τζέιμς δύσκολα μπορούν να ταιριάξουν και να έχουν χώρο και οι δύο αθλητές, δεδομένου και του δείγματος που υπήρχε μέσα στην χρονιά, όταν και ήρθε ο Μάικ Τζέιμς στην ομάδα. Τότε, που ο Παππάς είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται αρκετά και άργησε να ξαναβρεί τον ρυθμό του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πλευρές θα βρεθούνε, θα μιλήσουν και θα καταλήξουν στην παραμονή ή μη του αθλητή στην ομάδα.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση