Εβδομάδα ανακοινώσεων και εξελίξεων

Η νέα βδομάδα που ξεκίνησε σήμερα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Παναθηναϊκό με τις πρώτες ανακοινώσεις παικτών να έρχονται. Ποιες άλλες εξελίξεις αναμένονται.

Οι ανακοινώσεις

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναμένεται να ανακοινώσουν αρχικά τους Νεμάνια Νέντοβιτς (συμφώνησε οριστικά την προηγούμενη βδομάδα με τον Παναθηναϊκό) και Μάρκους Φόστερ (κλεισμένος εδώ και καιρό).

Οι επόμενοι που φέρεται να έχουν συμφωνήσει και απομένει να ανακοινωθούν απλά, είναι οι Λευτέρη Μποχωρίδης (ήταν εξ’αρχής η πρώτη επιλογή του προπονητικού επιτελείου, όπως σας είχαμε αναφέρει) και Λεωνίδας Κασελάκης. Ο δεύτερος έχει συμφωνήσει και προπονείται ήδη με την ομάδα.

Οι εξελίξεις

Από εκεί και πέρα οι επαφές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Νίκολα Λαπροβίτολα συνεχίζονται, ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία. Εξάλλου, όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Pickngreen.gr χθες, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν οριστικά. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Η περίπτωση του Αργεντίνου αποτελεί αυτή τη στιγμή την απόλυτη προτεραιότητα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε το αφιέρωμα του Pickngreen.gr στον Αργεντινό παίκτη, από την εποχή που ήταν παίκτης της Μπανταλόνα.

Πέρα από το την περίπτωση του Νίκολα Λαπροβίτολα το επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει εστιάσει στον Ζακ Όγκαστ και οι προσπάθειες για να πει το πολυπόθητο «ναι» έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα, αναμένονται εξελίξεις για τον παίκτη που θα έρθει να καλύψει το κενό στην θέση «4».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση