Έτσι έπρεπε να γίνει

Διαβάστε το άρθρο του Σπύρου Χρυσικόπουλου για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Τσάβι Πασκουάλ με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το άρθρο του Σπύρου Χρυσικόπουλου για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Τσάβι Πασκουάλ με τον Παναθηναϊκό.

Εδώ είμαστε δεν κρυφτήκαμε μετά το αίσχος της Νταρουσάφακα, ούτε μετά την νίκη από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν ένα μεγάλο σοκ, για να μπορέσει η ομάδα να ξανασταθεί στα πόδια της.

Ένας Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίζει να στηρίζεται σε ημίμετρα, είτε από τον πάγκο είτε ακόμα και στο παρκέ. Γιατί ορισμένα από αυτά τα παιδιά, που πατάνε το παρκέ έχουν τη δική τους ευθύνη για όλο αυτό.
Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να παραδεχθούμε και τη δική μας ευθύνη, γιατί για όλο πολύ περισσότερο φταίμε εμείς. Το «τέρας» πλην των παιχνιδιών με τον Ολυμπιακό, που εμφανίστηκε μέχρι τώρα εκθρέψαμε, και το μπουκώσαμε στο τάϊσμα εμείς και το σινάφι μας.

Όλοι χαρήκαμε που επέστρεψε ο Λάσμε, και θέλαμε το κλείσιμο του κύκλου των κακών παιδιών παρέα με τον Γκιστ.
Αυτό που είδαμε όμως, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε, γιατί πολύ απλά εμφανίστηκε μπροστά μας ο μεγαλύτερος παράγοντας.

Ο χρόνος, που δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει αποτελέσμα όλου αυτού που συζητάμε τώρα η συνολική παρουσία και των δυο μέχρι τώρα στα παιχνίδια που έχουμε δει.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή χρειάζεται γενναίες αποφάσεις, και μια αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά είναι η ολοκλήρωση της παρουσίας και των δυο στην ομάδα. Θα πρέπει από δω και πέρα να μάθουμε, να προσαρμόζουμε τα θέλω μας ανάλογα με την περίσταση και να μην φορτώνουμε άγχος τη στιγμή που δεν πρέπει.

Αυτό που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν το επιβεβλημένο για μια χρονιά που πηγαίνει με τα μέχρι τώρα δεδομένα στην Ευρώπη από το κακό στο μη περαιτέρω… Ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως γράφει και η ανακοίνωση, ήταν και θα παραμείνει ΚΥΡΙΟΣ.

Δεν έφτανε αυτό όμως για να πετύχει σε μια ομάδα η οποία δεν μπορεί να μην παίρνει μέρος, στην οποιαδήποτε φάση του ανταγωνισμού.
Καλό θα είναι και για τον ίδιο, τώρα που θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί να δει τα λάθη του και να καταλάβει τι δεν πήγε καλά. Με καθαρό μυαλό, θα δει και ο ίδιος τα πράγματα τελείως διαφορετικά.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μειώνει και δεν μπορεί να το κάνει αναφορικά με το έργο του. Άλλωστε τρεις τίτλους σε δύμιση χρόνια, δεν θυμάμαι άλλον ναέχει φέρει αναλμβάνοντας την ομάδα από τη μέση της σεζόν και σε περίεργες συνθήκες.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, έδειξε αντανακλαστικά έστω και την ύστατη στιγμή γιατί η αλήθεια είναι η αντίδραση του Θανάση Γιαννακόπουλου, στο απαράδεκτο παιχνίδι κόντρα στους Τούρκους μας κάλυψε όλους.

Δεν βλεπόταν άλλο αυτό το πράγμα, και δεν μπορούσε να σταθεί το τι έφταιξε δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Σημασία έχει τι κάνουμε από δω και πέρα, η μπάλα πλέον περνάει στο γήπεδο των παικτών του Παναθηναϊκού και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι αντίδραση θα βγάλουν από δω και πέρα. Οι ίδιοι έχουν επαναλάβει, σε όλους τους τόνους πως κάτι πρέπει να αλλάξει και άμεσα.

Εμπρός λοιπόν κύριοι, σειρά να δείξετε ότι δεν μένετε μόνο στα λόγια με τον κόσμο για άλλη μια φορά να δίνει μαθήματα. Ήταν, είναι και θα είναι εδώ, γιατί αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Και φροντίζει να το δείχνει πάντα, στις δύσκολες στιγμές γιατί έτσι έχει μάθει.
Άρχης γεννομένης από το αυριανό, θα πρέπει να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα για να μπορέσει να συνεχίσει τη μάχη της.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα ο Ρικ Πιτίνο, είναι μια legendary μορφή που έρχεται να δώσει τη βοήθεια του στα δύσκολα. Αν μπορεί να πιάσει, θα φανεί στην πορεία των παιχνιδιών η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει την στιγμή που πρέπει για να δει πράξεις. Γιατί δεν είναι ωραίο για κάποιον που επενδύει, και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση.

Σε μεταγραφολογία δεν θα μπούμε ακόμη υπάρχει παιχνίδι μπροστά, και αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί όλους.
Καλή επιτυχία λοιπόν σε αυτούς που θα κοουτσάρουν αύριο την ομάδα, στο πιο κομβικό ματς της σεζόν.

Αυτά για την ώρα και μείνετε συντονισμένοι, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και το Pickngreen.gr τις παρακολουθεί και σας τις μεταφέρει.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση