Έτσι αποχαιρέτησε τον Παύλο ο ελληνικός Τύπος (pics)

Ο ελληνικός Τύπος αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο με «χτυπήματα» σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Ο ελληνικός Τύπος αποχαιρέτησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο με «χτυπήματα» σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

O Παύλος Γιαννακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (10/6) και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην αθλητική κοινωνία. Παράλληλα, βύθισε σε πένθος το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με ομάδες, παράγοντες, προπονητές και παίκτες να στέκονται στο πλευρό της οικογένειας Γιαννακόπουλου, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους.

Όπως είναι λογικό, η «απώλεια» του Παύλου Γιαννακόπουλου βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Δευτέρας (11/6), με το κυριακάτικο ντέρμπι να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Live Sport: «Παύλο, Θεέ, Αθάνατε». Η φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου σε κάδρο με πράσινο φόντο βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της Live Sport και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του.

Sportime: «Αθάνατος». Η εφημερίδα Sportime έχει στο πρωτοσέλιδό της μια φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου με το σήμα του Παναθηναϊκού και τα σύννεφα του παραδείσου και υπογραμμίζει: «Ανακοινώσεις και μηνύματα απ’ όλο τον αθλητικό και πολιτικό κόσμο».

SportDay: «Για τον Παύλο…». Η αναφορά στον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου γίνεται σε συνδυασμό με την «πράσινη» επικράτηση στον τρίτο τελικό επί του Ολυμπιακού.

Η Πράσινη: «Ζεις για πάντα στην καρδιά μας». Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ομίλου Γιαννακόπουλου είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στην «απώλεια» του ιστορικού παράγοντα του «τριφυλλιού».

Φως: «”Έφυγε” ο Παύλος Γιαννακόπουλος». Πρωτοσέλιδο «χτύπημα» και από την εφημερίδα «Φως», που αναφέρεται στο γεγονός που σκόρπισε θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Fair Play: «”Καλό ταξίδι” στον τζέντλεμαν Γιαννακόπουλο». Αναφορά με πράσινο φόντο από την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

ΕΘΝΟΣ: «Παύλο Θεέ Μοναδικέ»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δάκρυσε το… μπάσκετ

TA NEA: Ο άνθρωπος που απογείωσε τον ΠΑΟ

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση