Έσπασε το φράγμα των 6.000 διαρκείας ο Παναθηναϊκός

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς έσπασε το... φράγμα των 6.000 διαρκείας και «φουλάρει» για ρεκόρ!

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς έσπασε το… φράγμα των 6.000 διαρκείας και «φουλάρει» για ρεκόρ!

Τρέλα… διαρκείας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της νέας σεζόν. Λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ για τη νέα σεζόν οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδος αποδεικνύουν εμπράκτως πως τη νέα σεζόν θα είναι ο… έκτος παίκτης της ομάδας.

Αυτό αποτυπώνεται και στις πωλήσεις των «πράσινων» διαρκείας. Πλέον το… φράγμα των 6.000 έσπασε, διότι μέχρι και την Δευτέρα (17/09) είχαν πουληθεί 6.043, με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς.

Έτσι, το «τριφύλλι» ετοιμάζεται για ρεκόρ σε πωλήσεις διαρκείας, καθώς η πώληση των καρτών της νέας σεζόν αναμένεται να κορυφωθεί, διότι παραδοσιακά κάθε χρόνο η ζήτηση είναι μεγαλύτερη αυτές τις μέρες! Κι όλα αυτά ενώ απομένουν 23 μέρες για την έναρξη της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει θέσει τον -μεγάλο- στόχο των 10.000 διαρκείας, ο οποίος πλέον μοιάζει πιο εφικτός από ποτέ.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που θέλουν να κλείσουν θέση στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν μπορούν να μπουν εδώ.
Πηγή Sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση