Ερυθρός Αστέρας: Έδωσε διορία στον Ράντονιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει περιθώριο μέχρι τις 30/6 να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε την δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, πήρε θέση, μέσω επίσημης ανακοίνωσης και ξεκαθάρισε πως έχει κάνει διετή πρόταση ανανέωσης στον προπονητή, με τον 52χρονο να έχει διορία μέχρι τις 30/6 για να απαντήσει.

Αυτόν τον παίκτη εξετάζει ο Παναθηναϊκός!

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο για να αποτραπούν οι φημολογίες και η δημοσίευση αναληθών πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδίζουν κάποια ΜΜΕ ότι ο κόουτς Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Η πρόταση είναι αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας συζητήσεων που είχαμε μέσα στην σεζόν, ειδικά μετά το τέλος του σερβικού πρωταθλήματος και αφορά συνεργασία δύο χρόνων. Περιμένουμε την απάντησή του Ντέγιαν Ράντονιτς μέχρι το τέλος της προθεσμίας που του θέσαμε, η οποία είναι 30 Ιουνίου 2022».

Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό!

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενημερώσει τον κόσμο λεπτομερώς για ό,τι έχει συμβεί, ξεκινώντας από τα οικονομικά δεδομένα και θα το κάνει και για το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων, όταν είναι ο σωστός χρόνος»

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση