Εξετάζει τη λύση Παπαθεοδώρου ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η περίπτωση του Ηλία Παπαθεοδώρου ενδέχεται να απασχολήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό.

Βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων που θα κάνουν περισσότερο συγκεκριμένο το πλάνο των «πρασίνων». Και παρότι… λέγεται και ξαναλέγεται ότι ο Γιώργος Βόβορας είναι το φαβορί, τα πράγματα παραμένουν ρευστά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να μπει στο «κάδρο» και ο προπονητής της ΑΕΚ και Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2020, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Αυτό θα συμβεί, πάντως υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και συνθήκες. Δεν αποκλείεται όμως να συμβεί. Και ταυτόχρονα η κατεύθυνση αυτή δείχνει ότι οι «πράσινοι» κινούνται, εξετάζουν, ψάχνονται παρά το γεγονός ότι υπάρχει «στάση» σε όλες τις δραστηριότητες.

Ο Γιώργος Βόβορας έχει την εκτίμηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα τον θεωρεί «κεφάλαιο» για την ομάδα. Το ερώτημα, όμως είναι το εξής: Η ομάδα θα μπει σε μια τελείως διαφορετική διαδικασία, με περιορισμένο μπάτζετ και συγκεκριμένες συνθήκες. Και υπό αυτό το πρίσμα, σε μια συνθήκη πολύ δύσκολη που μπορείς να πεις ότι μοιάζει αρκετά μ’ εκείνη του καλοκαιριού του 2012. Και με τις απορίες για το αν είναι έτοιμο ένα απαιτητικό κοινό να αποδεχθεί πιθανούς κραδασμούς, υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις. Διότι οι «πράσινοι» σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να «κάψουν» τον Γιώργο Βόβορα.

Πως συναντά ο Παναθηναϊκός τον Παπαθεοδώρου

Και κάπου εδώ μπαίνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Αν αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό να αναζητήσουν μια λύση προπονητή που έχει εμπειρία στην κατηγορία. Που έχει δουλέψει σε δύσκολες συνθήκες (π.χ ΠΑΟΚ). Αλλά και απαιτητικές έστω και σε χαμηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο (π.χ ΑΕΚ στο BCL) τότε δεν αποκλείεται να στραφούν στον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Έχει «κρατήσει» ομάδες, έχει κάνει καλή δουλειά και πιθανότατα σ’ αυτό το σημείο που βρισκόμαστε να είναι περισσότερο έτοιμος για το step up. Να πάρει δηλαδή την ευκαιρία.

Αν κι εφόσον στον Παναθηναϊκό αποφασίσουν ότι θα πρέπει να πάνε στον Βόβορα, που εκτός από κάποιες καταστάσεις ως υπηρεσιακός (τελείως διαφορετικό από το να είσαι μια ολόκληρη σεζόν) δεν έχει κοουτσάρει (ως πρώτος) σε υψηλό επίπεδο, τότε αυτομάτως θα εκτιμήσουμε το εξής:  Ότι θα είναι και πανέτοιμοι να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Θα πάρει μια μεγάλη ευκαιρία καριέρας, είναι εξαιρετικός προπονητής και χαρακτήρας. Και οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν τα πάντα ώστε να μην «καεί».

Αν πάλι αποφασίσουν να πάνε σε έναν πιο «περπατημένο» προπονητή που αναζητά το step up τότε μάλλον θα οδηγηθούν σε λύση- Παπαθεοδώρου.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Πηγή: Sportime.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση