Σακελλαρίου: «Είναι τιμή να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκού»

Συνέντευξη στην «Πράσινη» παραχώρησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Συνέντευξη στην «Πράσινη» παραχώρησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Βαγγέλλης Σακελλαρίου. Η άλλοτε σημαία του «ιστορικού» θα φορέσει την νέα χρονιά την πράσινη φανέλα και όπως είναι φυσικό είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πράσινη» ο Σακελλαρίου τόνισε πως είναι τιμή του που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Νικ Καλάθη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακελλαρίου:

«Ο Παναθηναϊκός είναι στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων και έχει χαρίσει απίστευτες συγκινήσεις στον μπασκετικό χώρο. Είναι τιμή να βρίσκομαι στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τιμήσω τη φανέλα που θα φοράω. Σε ένα τέτοιο ρόστερ πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, σε κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ. Μου αρέσει να είμαι παίκτης ομάδας και κάθε φορά που ο προπονητής θα μου το ζητά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

Για τον Νικ Καλάθη: «Τον παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι πραγματικά για εκείνον. Είναι ιδιαίτερος τόσο σαν χαρακτήρας, όσο και σαν παίκτης και πραγματικά του αξίζουν όλα αυτά που έχει πετύχει».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι ένας πρόεδρος γεμάτος ενθουσιασμό και πάθος για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Παρορμητικός αλλά και αληθινός. Άξιος συνεχιστής του πατέρα του, Παύλου, που καταξίωσε τον Παναθηναϊκό σε ελληνικό αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση