Έφτασε αγριεμένος ο Λάσμε: «Να κόψουμε κ…λους, δεν μου αρέσει να χάνω»

Ο Στέφαν Λάσμε έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε διψασμένος για νίκες και να δείξει τι μπορεί να κάνει στα 36 του.

Ο Στέφαν Λάσμε έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε διψασμένος για νίκες και να δείξει τι μπορεί να κάνει στα 36 του.

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Γκαμπονέζο σέντερ που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Λάσμε έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, δηλώνοντας ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να εκπληρώσει τους στόχους μαζί με την ομάδα του και να αγωνιστεί ξανά στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Περίμενα αυτή την ημέρα από τη στιγμή που υπέγραψα. Περίμενα να επιστρέψω στην Αθήνα και να γυρίσω σπίτι μου. Όλη μου η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη, όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε και πλέον ανυπομονώ για τις προπονήσεις».

Για τους ανθρώπους που περιμένει να δει: «Σίγουρα! Μιλούσα και χθες με τον Τζέιμς (σ.σ. Γκιστ), βασικά μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι και συζητούσαμε για την ομάδα. Έχω μιλήσει με τον Νικ μια φορά στο καλοκαίρι. Πλέον ανυπομονώ να δω τι έχει αλλάξει στην ομάδα, θα είναι διαφορετικά από τότε που ήμουν εδώ πάλι. Θέλω να γνωρίσω τα καινούρια παιδιά και να αρχίσουμε προπονήσεις. Πλέον θέλω να δω τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Αυτό περιμένω. Να μπω στο παρκέ!»

Για τους στόχους του: «Να… κόψουμε κ…ς και να κερδίζουμε τα παιχνίδια! Θέλω να κερδίζω τα παιχνίδια, δεν θέλω να χάνω. Είμαι… bad loser, δεν θέλω να χάνω δεν μου αρέσει. Θέλω να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια και θέλω να καταφέρω πράγματα που δεν κατάφερα την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ».

Για το Final Four: «Δεν θέλω να πετάω υποσχέσεις στον αέρα. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για εμάς να πάμε σε ένα Final Four. Αυτός είναι ο στόχος για πολλές ομάδες, ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια και δυνατή ομάδα και όλοι στην Αθήνα θέλουν να φτάσουμε στο Final Four. Ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει καταφέρει από το 2012 κι έπειτα άρα εμείς πρέπει να έχουμε αυτόν τον στόχο. Όχι να υποσχόμαστε ότι θα το κάνουμε, αλλά να δουλεύουμε σκληρά για να το καταφέρουμε».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Θα έχω άγχος, αλλά θα είμαι και ενθουσιασμένος. Ο κόσμος θα έχει προσδοκίες, θα θυμάται την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Εγώ θα μπω στο παρκέ και θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρω και να τους δικαιώσει. Θα μπω στο παρκέ για να δείξω σε όλους τι μπορεί να καταφέρω και τώρα που είμαι 36 ετών».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση