Δυσαρέσκεια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για μεροληψία υπέρ του Ολυμπιακού

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια αφού θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης από τους αρμόδιους φορείς.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια αφού θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης από τους αρμόδιους φορείς.

Όπως αναφέρουν στις τάξεις των «πρασίνων» υπάρχει μεγάλη κωλυσιεργία όσον αφορά την αντιμετώπιση που έχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από την Πολιτεία και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα στέκονται στην καταγγελία που είχε κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις 16/2 εις βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση της 13ης Φεβρουαρίου, με την οποία θεωρούσε ότι υπήρχε δυσφήμηση του αθλήματος.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ είχε ορίσει την δικάσιμο στις 18 Μαΐου, ήτοι τρεις μήνες πιο μετά χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση. Μάλιστα όπως αναφέρουν είχε πει ότι θα την κοινοποιούσε στις 21/5.

Και σε αυτό το κομμάτι στέκονται ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι αποφάσεις έβγαιναν αμέσως.

Και να ‘ταν μόνο αυτά; Επιπλέον κάνουν λόγο για τις δηλώσεις των Γιαννη Σφαιρόπουλου, Χρήστου Σταυρόπουλου και Κώστα Παπανικολάου μετά το ματς της κανονικής περιόδου σε βάρος των διαιτητών, όπως επίσης και στο βίντεο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, το οποίο θεωρούν οι «πράσινο» δυσφημιστικό για το άθλημα και την ίδια την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Πηγή: gazzeta.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση