Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Εσείς δίνατε δύναμη στον Παύλο»

Τρομερή στιγμή στο Α' Νεκροταφείο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πηγαίνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε εκεί για να «αποχαιρετίσει» τον Παύλο Γιαννακόπουλο, λέγοντας πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» έδιναν δύναμη στον ιστορικό «πράσινο» παράγοντα.

Τρομερή στιγμή στο Α’ Νεκροταφείο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πηγαίνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε εκεί για να «αποχαιρετίσει» τον Παύλο Γιαννακόπουλο, λέγοντας πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» έδιναν δύναμη στον ιστορικό «πράσινο» παράγοντα.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν από την ταφή του Παύλου Γιαννακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο. Έξω από αυτό βρέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, για να πουν το δικό τους «αντίο» στον εμβληματικό παράγοντα. Προς το μέρος τους πήγε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ στάθηκε και στην αγάπη που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος προς αυτούς.

Μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στους φίλους του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο, λέγοντάς τους «Σας αγαπούσε τόσο πολύ. Εσείς του δίνατε δύναμη. Πραγματικά σας αγαπούσε και τον αγαπούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που κάνατε».

Πηγή: sdna.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση