Διπλό «όχι» από Παππά, δυσαρέσκεια από Γιαννακόπουλο!

Ο Νίκος Παππάς απάντησε αρνητικά σε δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού Superfoods και οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφονται σε άλλες λύσεις. Δυσαρέσκεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο Νίκος Παππάς απάντησε αρνητικά σε δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού Superfoods και οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφονται σε άλλες λύσεις. Δυσαρέκεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Aρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Παππάς, στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Η πλευρά του 28χρονου γκαρντ ήταν σε επαφές με τη διοίκηση των “πρασίνων” τις τελευταίες ημέρες, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία.

Η πρώτη επαφή έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν το “τριφύλλι” πρότεινε τετραετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι), με τις συνολικές αποδοχές να φτάνουν στα 3.000.000€. Πρόταση την οποία απέρριψε ο Νίκος Παππάς, ζητώντας “κλειστό” συμβόλαιο, δίχως τη δυνατότητα δηλαδή να “βγει” από αυτό ο Παναθηναϊκός Superfoods. Μετά από μερικές ημέρες, οι “πράσινοι” επανήλθαν με νέα πρόταση, για κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που έφταναν στο 1.300.000€ (600.000€ στον πρώτο χρόνο, 700.000€ στον δεύτερο χρόνο).

Ξανά όμως, η απάντηση που δόθηκε από την πλευρά του 28χρονου γκαρντ ήταν αρνητική.

Όπως αναφέρουν από το “τριφύλλι”, η διπλή άρνηση από την πλευρά του έμπειρου παίκτη έχει προκαλέσει δυσφορία τους διοικούντες τον σύλλογο και δη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι πρωταθλητές εξετάζουν εναλλακτικά πλάνα για τη στελέχωση της περιφερειακής γραμμής, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει πως το θέμα του θεωρείται “τελειωμένο”.

Πηγή: sport24.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση