Δ. Γιαννακόπουλος: «Έκπτωση 35% στο επόμενος διαρκείας για τους κατόχους»! (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερώτηση φίλαθλου της ομάδας αναφορικά με τα διαρκείας της επόμενης σεζόν.

Μία πράξη αξιέπαινη για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουσιαστικά για τους φετινούς κατόχους διαρκείας.

Ένας φίλαθλος της ομάδας ρώτησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κάτω από ένα ποστ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram αν θα υπάρχει κάποια έκπτωση στους κατόχους διαρκείας για την νεά σεζόν, μιας και οι ίδιοι στερήθηκαν και αυτοί τους αγώνες για τους οποίους πλήρωσαν.

Εκεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στον φίλαθλο λέγοντας ότι οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας θα λάβουν έκπτωση 35% στο επόμενο εισιτήριο διαρκείας τους! Αν μη τι άλλο προκειται για μία σωστή, όχι αυτονόητη -δυστυχώς-, πράξη που αξίζει συγχαρητηρίων, καθώς η διοίκηση φαίνεται να αφουγκράζεται και τον κόσμο.

Αξίζει, να τονιστεί ότι σε προηγούμενη απάντηση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αναφερθεί στο ποσοστό «65%», ως αυτό που δούλεψαν οι παίκτες, ενώ το υπόλοιπα «35%» θα είναι και η έκπτωση στα διαρκείας. Δηλαδή, το ποσοστό της σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε θα είναι αντίστοιχο της έκπτωσης που θα λάβουν οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας.

Δείτε το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση