Διαμαντίδης και Αλβέρτης μιλούν για πρώτη φορά δημόσια για τον «νέο» Παναθηναϊκό

Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Τριαντόπουλος και Βόβορας αναλαμβάνουν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά επίσημα, μετά τις αποχωρήσεις των Γιαννακόπουλου - Παπαδόπουλου.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και πως η ΚΑΕ πωλείται για 25 εκατομμύρια ευρώ. Λίγο αργότερα, το gazzetta.gr αποκάλυψε και την πρόταση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνος Παπαδόπουλος, από ομάδα της Euroleague και γρήγορα ήρθε η συμφωνία με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Πλέον, οι τύχες της ομάδας έχουν περάσει σε άτομα που χαίρουν εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού από τον κόσμο. Στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Τάκη Τριαντόπουλο, που αναλαμβάνουν τα διοικητικά, και τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος θα είναι στην τεχνική ηγεσία και θα καθοδηγήσει αγωνιστικά την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Οι τέσσερίς τους, μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, θα τοποθετηθούν την Παρασκευή (03/07, 12:00) δημόσια, για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού» και το πλάνο τους από εδώ και στο εξής. Η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Πηγή:Gazzetta.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση