Δεν συζητήθηκε η δημιουργία Περιφέρειας του NBA στην Ευρώπη σύμφωνα με τη Euroleague

Μετά τη FIBA και το ΝΒA ήταν η σειρά της EuroLeague να διαψεύσει το δημοσίευμα της Marca σχετικά με τη δημιουργία ομίλου του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Και η EuroLeague πήρε θέση στο δημοσίευμα της Marca, διαψεύδοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη συζήτηση για τη δημιουργία μίας περιφέρειας του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Ήδη το δημοσίευμα έχουν διαψεύσει το ΝΒΑ και η FIBA.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της EuroLeague ανέφερε ότι ο κομισάριος του ΝΒΑΆνταμ Σίλβερ δεν έχει στείλει επιστολή στο CEO, Tζόρντι Μπερτομέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η EuroLeague Basketball με αφορμή τις ιστορίες που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα ΜΜΕ και αρχικά στην ισπανική εφημερίδα «Marca» θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

-Όπως έχει επιβεβαιώσει τόσο το ΝΒΑ όσο και η FIBA, οι εκπρόσωποι των τριών πλευρών συναντήθηκαν στην Μαδρίτη τον Σεπτέμβριο για να συμφωνήσουν στο να βρεθούν συγκεκριμένοι τομείς συνεργασίας και σύμπνοιας προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βελτιωθεί η δημοτικότητα του μπάσκετ στην Ευρώπη.

– Στα θέματα που συζητήθηκαν δεν συμπεριελήφθηκε ποτέ πρόταση για δημιουργία περιφέρειας του ΝΒΑ στην Ευρώπη

– Δεν έγινε καμία άλλη συνάντηση για να συζητηθεί το παραπάνω θέμα

– O CEO της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου δεν έχει λάβει επιστολή από τον Κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ όπως αναφέρει λανθασμένα η Marca. Η EuroLeague Basketball και οι σύλλογοί τους παραμένουν δεσμευμένοι να δουλέψουν με την FIBA, το ΝΒΑ και οποιονδήποτε άλλο για να αναπτυχθεί το άθλημα του μπάσκετ».

Πηγή: Gazzetta.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση