Βόβορας : «Είχαμε λάθος προσέγγιση, να δείξουμε άμεσα αντίδραση»

Στην προσέγγιση που είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας και τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση.

Ο Γιώργος Βόβορας Ντέγιαν τόνισε στην κάμερα της NOVA: «Πρέπει να μας προβληματίσει που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του γηπέδου στο ξεκίνημα. Με την Μπαρτσελόνα είχαμε αντίδραση, όμως κόντρα στην Εφές ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Πρέπει να μας προβληματίσει ο τρόπος που μπαίνουν, να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη μας. 

Είναι θέμα προσέγγισης, είχαμε λάθος προσέγγιση. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση από το ματς της Δευτέρας. Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι πολύ σημαντικό, αλλά πρέπει να δείξουμε αντίδραση από την Δευτέρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άμυνα βάσει του πλάνου μας. 

Προσπαθήσαμε ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα είναι ο τρόπος που μπαίνεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση και στις δύο πλευρές. Η όλη εικόνα είναι το πρώτο μέρος».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση