Αθηναίου: «Πάει πολύ καλά η αποθεραπεία, είμαι αισιόδοξος»

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για το πώς κυλά η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του και σχολιάσε την πορεία του Παναθηναϊκού.

O διεθνής γκαρντ δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Πάει καλά. Έχουμε περάσει στο δεύτερο μισό της αποθεραπείας και σιγά – σιγά προσπαθώ να επανέλθω. Προχωράμε μήνα με τον μήνα, θεωρώ ότι μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής θα τηρηθεί όπως ακριβώς είχαμε υπολογίσει εξ αρχής. Είναι δύσκολος τραυματισμός, δεν είχα περάσει κάτι αντίστοιχο, θέλει υπομονή και επιμονή σε αυτό που κάνεις καθημερινά γιατί είναι μια μάχη που ουσιαστικά είσαι μόνος σου, πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, δεν πρέπει να ξεφεύγεις από το πλάνο. Είναι κάτι το οποίο σε κάνει πιο δυνατό».

Σχετικά με την εικόνα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Η ομάδα άλλαξε προπονητή, προσπαθούν όλοι οι παίκτες να μπουν στη φιλοσοφία του, τα παιδιά που ήταν πέρσι μαζί του και εκείνα που ήλθαν φέτος. Ο Παναθηναϊκός πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής και όλοι δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό και την προσήλωση στο παιχνίδι. Ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας στην EuroLeague κι άπαντες θα δώσουν το 100%».

Πηγή: sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση