Από γιορτή σε γιορτή

«Όπως είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος και έτσι πρέπει να λειτούγει και στα καλά και στα άσχημα, γιατί, Σύλλογος Μεγάλος, ΔΕΝ Υπάρχει Άλλος». Γράφει ο Σπύρος Χρυσικόπουλος.

Βάλε φωτιά σ’ ότι σε καίει σ’ ότι σου τρώει την ψυχή, λέει ένα τραγούδι και μας ταιριάζει απόλυτα πιστεύω. Πάει και το 2018 λοιπόν, μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλές χαρές. Το πρωτάθλημα, κόντρα στους καλούς μας πελάτες τα παιχνίδια με τη Ρεάλ την αποχώρηση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός είναι για όλους μας, στάση και τρόπος ζωής. Κάποτε θα μας καταλάβουν και δεν θα μας καταλάβουν ποτέ.

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για την Ευρωλίγκα, με τον μύθο Ρικ Πιτίνο στον πάγκο η ομάδα έδειχνε πάλι αυτά που μπορεί. Έβαλε 96 πόντους, σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και δημιούργησε αρκετά κόμπλεξ.

Αρκεί να δει κανείς το πρόσωπο του κατά τα άλλα συμπαθέστατου προπονητή, της ΤΣΣΚΑ ο οποίος θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας.

Τι μας έμαθε λοιπόν αυτή η αναμέτρηση, πως όταν ο Καλάθης παίζει για την ομάδα και τον εαυτό του μαζί, τότε μας χαρίζει απίστευτες στιγμές. Οι παίκτες δεν έχουν ανάγκη από παιδονόμους, αλλά από έναν άνθρωπο όπως φάνηκε να μπορεί να τους δώσει, τα αυτονόητα και κυρίως αυτοπεποίθηση.

Πόσο ωραία αποδίδει ο Λέκα, πόσο Παναθηναϊκά αποδίδει ο Παππάς, πόσο νευρικά και όμορφα παίζουν και μας αρέσει τα κακά παιδιά οι Στέφαν και Τζέϊμς. Αυτό που εξακολουθεί να χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή, είναι στήριξη γιατί μια χρονιά που στην Ευρώπη μοιάζει χαμένη πιστέτε με δεν είναι.
Τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που χρειαστεί η ομάδα να ενισχυθεί. Η υπομονή δεν είναι κάτι που ακούγεται καλά σε κανέναν μας, όμως θα πρέπει να το εφαρμώσουμε τώρα.

Κυρίως γιατί στις 4 έχουμε το συνηθισμένο ραντεβού, με τα παιδιά από χαμηλά. Οι παίκτες μας θα κάνουν το καθήκον τους, και θα πάρουν άλλη μια νίκη που θα μας δώσει και βαθμολογική ώθηση.

Ας απολαύσουμε την παρουσία του μεγαλύτερου ονόματος, από προπονητικής άποψης στη μετά-Ζοτς εποχή. Μακάρι να πάρει το κίνητρο, να μείνει κι άλλο στην ομάδα μας πέρα από τους 6 μήνες.
Έχουμε να μάθουμε τόσα πολλά πράγματα μαζί του, και κυρίως πως να μην βαριέσαι και να μην ακούς τα κλασικά κλισέ. Ο Παναθηναϊκός και κατά συνέπεια εμείς, είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε εδώ.
Ένας άνθρωπος που παίζει μαζί με τους παίκτες του, που τους κρατάει ενεργούς και θα παίρνει από τον καθένα αυτό που χρειάζεται.

Αυτό που είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε, και ναι η αλήθεια είναι πως έτσι θέλουμε να βλέπουμε τους παίκτες μας. Με διάθεση με νεύρο, και και κυρίως να αρνούνται να συμβιβαστούν με την ιδέα της ήττας.

Αυτό μας χαρακτηρίζει ως ζωντανό οργανισμό, και θα συνεχίσει να γίνεται αυτό γιατί έτσι μάθαμε. Στον Παναθηναϊκό δεν έχει χαριστεί και δεν θα χαριστεί τίποτα θα συνεχίσει να παλεύει, για όλα όσα έχει σαν στόχο να κατακτήσει.
Πάμε λίγο όμως και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, που κάποιοι που πέρσαν με τον τρόπο που πέρασαν από τηυν Πυλαία πίστεψαν ότι θα έκανε γκέλα η ομάδα. Δεν τους έγινε το χατίρι, και ο Παναθηναϊκός τελείωσε χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα για το 2018.

Αυτό που ξεχάσαμε να αναφέρουμε φυσικά, είναι η επανεμφάνιση του Παπαπέτρου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ποιυ ξυδάκι σε διάφορους inspector ήταν ο κορυφαίος.
Και ο Παπαπέτρου γουστάρει που είναι εδώ, αλλά είναι και αρκετά κομβικός για το παιχνίδι της ομάδας.

Όσοι inspector φοβάστε, πως δεν θα βρει ρόλο να μην μου αγχώνεστε δεν θα νοσταλγήσει τον καιρό που ήταν αλλαγή του Παπανικολάου.

Πάντως πλάκα έχουν κι’ αυτοί που κατηγορούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όταν μιλάει για λευκές πετσέτες, λες και δεν έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Η θα ρωτήσει κανέναν, από όλους αυτούς που άλλα λένε μπρόστα του και άλλα γράφουν ως άποψη.

Στο παιχνίδι με τους φίλους από τον Πειραιά, μην γελιέστε αγαπητά μου παιδιά, κανείς δεν πρόκεται να διαλύσει κανέναν. Ούτε κρίνεται η χρονιά από τις 4 του Γενάρη, φυσικά.

Θέλουμε οι αντίπαλοι να έχουν αυτή την νοοτροπία, απέναντι μας ότι και καλά θα μας τελειώσουν και όλα αυτά τα συμπαθητικά.

Οι διαφορές μας ρε μάγκες ήταν και παραμένουν τεράστιες, εμείς ας πούμε δεν θα βγάλουμε ποτέ λάβαρα συμμετοχής για καμία διοργάνωση. Πρέπει να μας πείτε όμως τι σας πείραξε και αρχίζετε και βγάζετε γλώσσα πάλι, χωρίς ουσία φυσικά πάντα.

Τι σας ενόχλησε και μας πρήζετε με την ομαδάρα σας, η απόδοση του Παναθηναϊκού η το ότι αγωνιστικά δεν σταμάτησε να είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα.
Ο Εξάστερος θα συνεχίσει να σας ενοχλεί, γιατί δεν έχετε τρόπο να τον πλησιάσετε ούτε στο ένα μέτρο.

Από τη συμπεριφορά του απέναντι σας, από το γεγονός πως μόνο εσείς και τα «καλά» παιδιά εδώ γελάμε που είναι στη διοίκηση σας, καταγγέλετε ακόμη και τον αέρα που αναπνέετε αλήθεια ρε σεις πως το κάνετε αυτό.

Ας μην σταθούμε λοιπόν, σε αυτό το κομμάτι άλλο αξία τους προσθέτουμε χωρίς να υπάρχει λόγος το ραντεβού γνωστό παιδιά μου στις 4 του Ιανουαρίου.
Η χρόνια κλείνει με το ταμείο να είναι θετικό για έναν οργανισμό, που πήρε το πρωτάθλημα και το αφιέρωσε στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΓΕΤΗ στην ιστορία του.
Η αποχώρηση του Παύλου Γιαννακόπουλου, μας πήγε στη νέα εποχή μια εποχή που ναι μεν δεν τον έχουμε κοντά μας αλλά θα λειτουργούμε για πάντα όπως εκείνος.
Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ για το 2019, είναι να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα.

Όπως είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος και έτσι πρέπει να λειτούγει και στα καλά και στα άσχημα, γιατί Σύλλογος-Μεγάλος Δεν Υπάρχει Άλλος.
Πάμε και στα δικά μας, ευχαριστούμε που είστε εδώ και μας διαβάζετε, με τα καλά και τα στραβά μας.

Ο Θοδωρής, ο Χρήστος, ο Γιάννης και τα άλλα παιδιά το μόνο που θέλουμε είναι να ενημερώνουμε σωστά και Παναθηναϊκά.
Λάθη κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί δεν είμαστε θεοί αλλά άνθρωποι με αδυναμίες και ένα μεγάλο πάθος τον Παναθηναϊκό μας.

Γι’ αυτό λοιπόν αυτό που σας λέμε, είναι να συνεχίσετε να είστε στην παρέα μας γιατί τα καλύτερα, είναι μπροστά μας.
Καλή Χρονιά να έχουμε Υγεία και Ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας, και φυσικά σε όλο τον κόσμο.

ΥΓ: Θοδωρή ελπίζω ο εξωγήινος να είναι γουρλής, στο άρθρο του για τον αγώνα στο ΣΕΦ.

ΥΓ2: Εξωγήινε we love you κι ας είσαι μεγάλος άνθρωπος…

ΥΓ3: ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ!!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση