Άκρως ενωτική συνάντηση Θύρας 13- ΚΑΕ Παναθηναϊκού

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση όλων των συνδέσμων της Θύρας 13 με Αλβέρτη - Διαμαντίδη - Τριαντόπουλο, που φέρνει τις δύο πλευρές ενωμένες σαν μία γροθιά στην επόμενη μέρα.

«Πράσινη» συσπείρωση και… μια γροθιά, ενόψει της επόμενης μέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr η συνάντηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με την νέα διοικητική πυραμίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, που οργανώθηκε με άκρα μυστικότητα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με μήνυμα ενότητας. 

Στο κρίσιμο meeting, που είχε διάρκεια δύο ωρών, πήραν μέρος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Τάκης Τριαντόπουλος και μέλη από όλους τους συνδέσμους της Θύρας 13. 

Στο «τριφύλλι» γνώριζαν εδώ και μέρες πως οι διαφωνίες με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ήταν ίσως το πιο σημαντικό θέμα, που έπρεπε να λύσει ο Παναθηναϊκός, προτού μπει στην νέα εποχή του. Άλλωστε, η λήξη του «εμφυλίου» αποτελούσε επί της ουσίας και την μόνη λύση για το αύριο των «πρασίνων». 

Από την πρώτη στιγμή της νέας διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας είχε τονιστεί η άποψη πως ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή και αυτό συζητήθηκε και στη συνάντηση. Το κλίμα που επικράτησε στις συζητήσεις ήταν απόλυτης συσπείρωσης, με τα όποια προβλήματα υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα να ανήκουν πια στο παρελθόν. 

Έτσι, το μπασκετικό τμήμα θα έχει ξανά την απόλυτη στήριξη του κόσμου του, στην νέα φάση, στην οποία μπαίνει από φέτος, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη Θύρα 13 να ενώνονται σαν μια γροθιά.

Πηγή: sdna.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση